söndag 6 april 2008

Lugn söndag

Vår väckarklocka på helgerna är Fixa. Hon brukar vakna mellan 6-7 på morgonen. Nu har hon blivit såpass gammal att vi ibland kan "snooza" henne så att hon sover ett tag till. Fixa accepterar mer och mer sin korg och har sovit i den,utan galler mellan korgen och sängen den sista veckan. Fixa mår bättre och busar mer och mer. Hennes aptit är på väg tillbaka. Det har varit kortare promenader och mindre bus idag med för fast hon är bättre har hon mer än halva dosen penicilin kvar och då tar vi det lite lugnare. En mysig morgonpromenad blev det ändå. Husse gick i morgonrock när matte och Fixa kom in och Fixa verkade tycka att husse var en levande handduk när han hade morgonrocken på. Det var roligt att busa med:)

Vi har sovit i soffan Fixa och matte. Matte somnade ifrån en film och vaknade av att Fixa "tvättade" mattes glasögon, som satt på mattes näsa.

Ha en bra söndagkväll alla bloggläsare!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att aptiten kommer tillbaka hos Fixan!! :D Hon är säkert snart sitt "gamla" jag igen!! Mysigt att somna om på morgonen.. bra när Fixan kan göra det också!

Anonym sa...

Fixa är en så snäll tjej som hjälper matte med glasögonen.
Skönt att hon är på bättringsvägen.

Anonym sa...

Så snäll hon är den goda Fixan! Skönt med lite soffslappning. Var filmen kass el matte väldans trött?*s*
//Anki

Fixa sa...

Det var en spännande film-matte var och är väldans trött. Fixa tackar för alla kryapåsighälsningar. Vi tycker också det är bra när Fixa kan somna om på helgerna:)

Skicka en kommentar