fredag 4 april 2008

Fixa och Anna

För några veckor sedan träffade Fixa mattes syster Anna senast. Då var Fixa lite avvaktande och bufflät lite på Anna. I går kom Anna och hälsade på oss och då fick Fixa en ny idol:x. När Anna bytte om så låg Fixa utanför hennes dörr och när vi åt låg Fixa nära Anna :) . Vid fikat försökte Fixa att fjäska för Anna ;;) men Anna som är van vid matglada hundar sedan tidigare, sa till Fixa. Inget att hämta...så Fixa hämtade kartongen från Steinbrenner & Nyberg som låg på diskbänken. I kartongen hade husses bakelse och mattes Sarah Bernard legat. Matte bytte kartongen mot ett redan påbörjat ben till Fixa.
Fixa har endast varit uppe i sängen vid ett tillfälle under de senaste två nätterna så hon är duktig på att sova antingen i sin bädd eller på golvet, vilka hon alternerar mellan.
Ta hand om er själva och varandra.
Trevlig helg önskar vi alla! >:D<

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man får allt förse sig om man ska få något gott ;)!!! "Frosty viskar till Fixan"..

Anonym sa...

Som hund måste man förse sig själv eftersom mattar & hussor är lite snåla med gottisarna..

Ang fästing i sängen så är det helt klart att föredra framför att trampa sönder stoora fästingar på golvet..mycket äckligare. Jag vet, har gjort det ett antal ggr..

Ha det gott!!!

Anonym sa...

Idoler behöver vi alla, även hundar tydligen!*s* Bengt skulle nog vilja ha lite tips om hur hunden stannar i korgen istället för i sängen, han ska nämligen starta kampanjen "NO DOGS IN MY BED" igen, han har förlorat förr *asg* //Anki

Skicka en kommentar