tisdag 8 april 2008

Köttbullstelefon

Fixa har slutat att halta. För säkerhets skull får hon och bästa kompisen på dagis vara åtskilda i rastgården resten av veckan, så att de inte busar för vilt. Ikväll var det inkallningskurs. Det var fint väder men fortfarande kallt i luften. Fixa klarade de flesta kontakt och inkallningsövningar bra men det märks att hon är valp och inte orkar hålla koncentrationen uppe hela tiden. En paus och tugga på en pinne kan vara bra ibland:) Husse hade med sig olika sorters belöning, köttbullar till exempel. Det var bara det att i samma jackficka som köttbullarna låg även husses mobiltelefon i sitt fodral. Nu luktar både telefon och fodralet köttbullsmos.

När Fixa skulle bli duschad efter kursen så fanns det många köttbullssmulor och hundgodis i vårt badkar för husse hade tömt sina fickor. Jammie, tyckte Fixan och smaskade upp det mesta <:-P .


Ha en fortsatt bra vecka och ta hand om er. >:D<




Fixa tar en liten paus bland påskliljorna i Keillers park på inkallningskursen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att Fixan kan få ta det lugnt några dagar på hunddagiset också! :) Fin bild!!

Anonym sa...

köttbullar är mums, det kör matte åt mig med på kursen.
Härlig bild :)

Anonym sa...

Då längtar hon dubbelt så mkt efter att få förenas med kompisen så de kan busa loss ordentligt! Ja, nycklar, telefoner youname it, allt man kan ha i en fick har jag lyckats blanda med allsköns hund godis....Vad sägs om blodkorv tex?*not nice* Kram Anki & Rut

Lena sa...

Husses mobil och jackfickan kommer att bli Fixa-favoriter :). Jag hittade ett tuggben i en ficka på en ytterjacka vilket förklarar varför vovvarna hoppas så mycket mot mig när jag varit ute med dom. Härlig vår-bild, här har vi fått snö i natt; till alla fyrbenta vänners stora lycka, dock inte våran.
Ha en bra fortsättning på veckan!

Anonym sa...

Jag tycker att det mesta man har i fickorna har en air av köttbullar, korv lr ost runt sig..
Lägg nu inte teledfonen så Fixa får tag i den..tror inte mobilerna tål för mycket hunddreggel *asg* eller tänder för den delen..

Anonym sa...

Läcker bild på Fixa bland påskliljorna.
Köttbullar är mumma tycker tussarna här oxå.
Ha en trevlig helg!

Skicka en kommentar