onsdag 10 september 2008

HundSPA och vatten

Det har varit problem med kommentarsfunktionen på Fixans blogg p.g.a. av husses inkompetens. Nu är det fritt fram att kommentera, klicka på "kommentarer" under inlägget. 

Fixa gillar mer och mer att bli badad. Schampo är gott, tycker Fixa, både få på pälsen och att äta skummmmm. När hon efter dagens bad blev torkad med en stor frottéhandduk höll Fixa på att somna i mattes knä.. Fönen accepterar Fixa allt bättre och det är bra för den kommer vi ha nytta av i höst/vinter. Efter kvällsmat och lite vila fortsatte Fixas SPAbehandling med att få hår på tassar klippta med effileringssax. Nytt godis- det var mums :D. Matte och Fixa har tränat med klicker ikväll. Fixa gillar klickljudet, kan det vara för att det kommer smaskigt godis då? Det är mycket att tänka på när man är nybörjare i klickerträning. Vi skall försöka att öva vidare med klicker.
När vi var på Rörö i helgen så simmade Fixa för första gången en lite längre sträcka på djupt vatten. Matte var så glad för Fixa såg ut att ha det skoj i vattnet med de andra hundarna.Madelene var snäll och tog kort på Fixa och hennes badkompis.



Fixa och Sammy simmar.
Ha en bra vecka allihopa!

3 kommentarer:

Hero sa...

Hello, Fixa! I'm so happy to meet another Fieldie. I didn't know that there were so many Field Spaniels in Sweden. I've only met one other Field Spaniel where I live in the Azores and would love to meet more of my extended family. My mom loved all the pictures of your adventures out in the country, because they reminded her of her home in Iceland where she lived for 16 years before moving to the Azores. She says it looks like Iceland, but with real trees. Maybe one day I'll get to live there. May I link your blog on my blog so that I may follow your adventures?

Anonym sa...

Hej igen!!
Vad bra att det funkar nu!!! Inläggen försvann liksom förut!! :D
Härligt med hundspa.. kan jag skicka några till till ert spa?? ;)

Anonym sa...

Oj nu vart jag anonym... men det är www.maxfield.se som skriver..

Skicka en kommentar