lördag 2 augusti 2008

Viltspår :-bd

Idag har vi varit i Väne-Ryr (ligger mellan Trollhättan och Vänersborg) för att Fixa skulle genomföra ett anlagsprov i viltspår. Efter att ha tränat bra så tyckte husse och matte att Fixa verkade så säker i spåret så Fixa skulle få pröva på riktigt. Matte som skulle hålla i linan idag var nervös men domaren var trevlig och det lugnade matte innan provet startade.

Fixa (och matte) skötte sig exemplariskt från start till mål! Fixa satt fint kvar när matte undersökte skottplatsen för att sedan följa det anvisade spåret med vinklar och bloduppehåll på bästa sätt. Fixa fick högsta poängbetyg i alla de ingående momenten av domaren
(*) (*) (*) (*) (*)(*)

Det allmänna omdömet från protokollet är:
"En mycket lovande tik. Hon är spårnoga, arbetar i ett bra tempo, har inga problem med spåret någon gång"

Nedan så finns protokollet, klicka på bilden för att få det läsbart.




Fixas diplom.

Ett par bilder från spåret.


Fixa först i spåret följd av matte och domaren, Roger Skoglund.


Fixa har hittat fram till klöven, lycka!

Matte och husse är så stolta över Fixa :x och hemvägen gick via Trollhättan med ett besök på Max, där firade vi det godkända provet med Fixas första hamburgare. Det var smaskens tyckte Fixa :)

Nu ska vi slappa resten av dagen, ha en fortsatt skön lördag! >:D<

5 kommentarer:

Anonym sa...

ETT STORT GRATTIS till duktiga och söta Fixa som fick etta på utställningen och som lyckades så bra på viltspåret!!! Hon är verkligen en all-round-vovve med stor potential! Ni verkar ha haft en skön och händelserik semester också, Fixa har fått uppleva massor!!!

Anonym sa...

GRATTIS!!! BRA JOBBAT BÅDE FIXA, MATTE OCH HUSSE!!!! :))
Jag är stolt över er!!!!!!

Anonym sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!
Så stolta ni kan vara, jättekul att hon faktiskt var lika duktig när det gällde och inte bara på hemma träning!!! Så glad jag är för er skull //Kram Anki

Anonym sa...

GRATTIS!!!!! Visste att Fixan skulle fixa det med bravur! Nu dröjer det inte länge förren ni har en Viltspårchampion i kopplet..... Lycka till med kommande träningar.

Anonym sa...

Ett stort GRATTIS till er och Fixa.
Vad duktiga ni är ! Unna er en vilokväll och njut av jättebra resultat :0)

Skicka en kommentar