tisdag 19 augusti 2008

Åska och regn

Det ösrengar ute. Regnet öser både rakt ned och samtidigt regnar det i sidled. Fixa och matte har nyligen kommit hem från promenad och nu håller Fixa husse sällskap i soffan och ser på OS-sändningar, boxning. Alldeles nyss åskade det nära här vi bor men husse sa att det är helt ok att använda datorn och matte svarade med att -luktar det bränt ifrån datorn får du väl komma och kolla. Fixa tittade upp när det mullrade som mest och tittade på oss men vi brydde oss inte om henne och då la hon åter ned huvudet i soffan. Det är bra att Fixa fått vara med hundar som inte brytt sig om åska eller raketer när sådana förekommit.
Fixa har varit ett par dagar på dagis och bland annat busat med labradorfarbrorn Pepsi - jättekul :) men tröttsamt så Fixa sov större delen av gårdagskvällen.


På fredag börjar årets Field Spaniel träff-det blir den första för oss. Vi ser fram emot den och att träffa många glada och trevliga hundar och hundägare. Vi önskar att vädret blir bättre med uppehåll, lagom varmt och gärna en del sol.

Här kommer ett par bilder ifrån fjällen:

Fixa besöker den fina staden Röros.


Fixa sitter fint på en sten på fjället.

Ha en bra fortsättning på veckan alla bloggläsare! >:D<

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vi ses i helgen! Det ska bli roligt! Grattis till Fixas godkända anlagsprov så hä i efterskott. Det har vart dåligt med bloggläsande på semestern! Jättefina bilder och natur! Kan tänka mig att Fixa trivdes!
ha en bra vecka och ja, vi hoppas på bra väder i helgen!!
Emeli

Anonym sa...

Konstigt det blev men du förstod nog att det var Emeli & Tudor som skrev och inga andra!

Anonym sa...

Fixa är en sån cool tjej! är det något som skrämmer henne!
Ha en bra vecka.

Anonym sa...

Burr, vilket väder!!! Hoppas som du att det blir bra till helgen!! Annars får man packa med stövlar och regnkläder! :)

Anonym sa...

Hoppas att vädret blir bättre till helgen. Vi fick 85 mm regn i måndags, usch!
Ses på fredag :0)

Skicka en kommentar