fredag 25 juli 2008

SPA och packa

Det är mitt i natten och lite kvar att göra. Blommorna skall vattnas, lite mer skall packas... sedan sova lite innan sista dagen på jobb och sedan SEMESTER!!!! :) över 4 veckor ledigt-så mycket har vi inte haft i sträck någon gång tidigare. Vi ser verkligen fram emot detta.
Fixa hjälper husse med det sista på jobbet nu de sista dagarna och matte jobbar på hon med. Hämtade cykeln från service och skor hos skomakarn på vägen hem. I kväll har Fixa haft SPA och blivit ompysslad, badad och klippt och öronen har gjorts rena. Skönt tyckte Fixa som nu mer o mer gillar att få SPA-behandling ;) Tvättmaskinen har gått hela kvällen och nu håller vi på och packar för Fixa, husse och matte. Det är mycket som skall med, speciellt som det är tänkt att både vara skogsmullar, delta i utställning samt träffa vänner och familj.


Fixa omgiven av pappa Moses, bror Aron och Freja vid senaste utställningen i Rottneros.

Några dagar framöver har vi inte alltid tillgång till bloggen så därför kanske vi uppdaterar bloggen och läser er andras bloggar mer sällan.

Tack för alla "Lycka Till" hälsningar och tips inför helgen-vi gör vad vi kan och har kul under tiden, det är tanken. Tack Alice och Lena för sommarkortet på fina flickor :)

Ha en fortsatt skön och rolig sommar alla bloggläsare! Ta hand om er alla! >:D<
Sommarhälsningar från Fixa med tvåbenta

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en riktigt trevlig och skön semester!

Anonym sa...

Ha en skön semester!!!!!

Unknown sa...

Hej Fixa med matte Elin och husse!Jag har också haft sommarbestyr och svårt att uppdatera bloggen. Vill önska er en trevlig semester, hoppas ni får fint väder och många roliga och också "lata" dagar :)!!! Vi kan tyvärr inte åka till Fieldspecialen i år, det hade varit jättekul att ses men kanske det blir andra tillfällen när vi kan träffas. Om ni har vägarna förbi Trosa får ni gärna hälsa på! Kram från oss alla! Nospuss till söta Fixa!!!

Anonym sa...

Ha en sköööön semester!!! Lycka till!!

Skicka en kommentar