söndag 6 juli 2008

Fixa på mysläger och husse på Världskonsert:)

I fredags eftermiddag lämnade vi Fixa hos Madelene S i Mölndal för att passning över helgen. Fixa har haft det mysigt och gott och säkert blivit bortskämd :) för tjejerna sov tydligen till kvart i tio både lördag och söndag*hihi* Tack Madelene för att du passat Fixa!
Efter att ha lämnat av vår fieldtös så åkte vi och köpte skaldjur och sorbet från Lejonet&Björnen mumms!! Vi åt god mat, gjorde oss i ordning och tog bussen in till centrum. När vi gått en stund inne i centrum började det att regna. -Skit, tyckte matte som för en gångs skull hade på sig klänning. Vi tog skydd under några träd, tillsammans med andra konsertbesökande och fortsatte mot Ullevi när regnet avtog. För i helgen har husse och matte varit på Bruce Springsteen konserter!!!! Inte en ,nej utan båda och bra var väl det för fredagens konsert var helt ok, enligt matte, bra enligt husse som är ett större fan av Bruce Springsteen. Men för lördagens konsert är vi båda överrens om att det bra så fantastiskt bra att superlativen inte räcker till. Tänk er ett fullsatt Ullevi med en publik som håller igång och en världsartist som bjuder på sig själv på scenen.
Bilder från Bruce Springsteen Ullevi 2008 tagna med husses mobiltelefon.




Visst hade det varit kul att var med på Världsutställningen för hundar i Stockholm men Fixa är valp och hon har bara en valpsommar och hade det mycket bra hos Madelene i Mölndal och husse är stort fan av Bruce så ja, då får matte ge med sig och det finns ju fler hundtillställningar som Ransäter i slutet av juli. Många GRATTIS till alla Field Spaniels VÄRLDSVINNARE på World Dog Show idag!!!

När vi hämtade Fixa i eftermiddags så låg Madelene och hon ute på gräset och vilade gott. Det känns bra att Fixa är hemma igen men det var värdefullt att vi fick bra hundvakt.
För er som har semester så ha det fortsatt skönt och roligt och ja, det gäller ju för alla oss andra med som arbetar. Vi har 3 veckor kvar att jobba, innan det blir långledigt. Fixa fortsätter med sitt "sommarjobb" på husses arbete då hunddagis är stängt hela juli.

Trevlig söndagkväll allihopa!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det skönt när man har någon man kan lämna sin hund hos, någon man är trygg med.
Ni verkar haft en toppen helg! Visst kommer det fler utställningar, kanske ni ställer Fixa på Stora sthlm i december?
Ha en fortsatt bra "jobbvecka"!

Unknown sa...

Visst hade det varit kul att ses på World Dog Show men det kommer fler stora utställningar som säkert Fixa kan vara med på och man vet ju inte hur många fler gånger Springsteen uppträder, han är inte pur-ung längre. Bra att Fixa kan vara hos bekanta, det är guld värt. Ha det gott och en bra början på veckan!

Anonym sa...

Det är bara två år så är världsutställningen i Danmark.. inte så långt bort alltså.. Kanske kan vi ta en tripp dit?? ;-)
Bra att Fixa hade en skön helg hos extra matte!! Hon blev säkert ändå glad för att komma hem till er igen!!

Anonym sa...

Oj oj vad jag fick mkt att läsa ikapp=) Kommer knappt ihåg vad det stod i de inläggen jag började med=) Men jag tar det huller om buller....Grattis till bra utställningsresultat, vilken härlig dag ni verkade ha med besök på gott fik efteråt. För det vet vi ju att fika bör man annars dör man*s* Det är ju kanon med en sommarjobbare som är så billig, inte ofta det räcker med ett grisöra el två till vikarierna=) Slaktaren från....var det nu var*glömsk* DET var roligt sagt av husse*asg* //Kram Anki & Rut

Anonym sa...

Hejsan! Ni verkar ha haft en jättebra helg!
Fixa på "kollo" som jag kallar det när våra hundar är hos hundvakt :0)
Ha det gott!

Skicka en kommentar