onsdag 16 juli 2008

Hundbus

Idag har Fixa busat med sina "portiskompisar" Ella och Ammie. Det var väldigt roligt tyckte Fixa men hon blev trött och sov nästan ett par timmar efteråt att hon o husse kommit hem. Ensamhetsträning behöver vi träna. Ingen av oss är jätteförtjusta i det för Fixa vill helst vara med och husse och matte tycker det känns konstigt att inte belöna Fixa när hon gör något bra. I alla fall så tränade vi idag när vi var ute i odlingslotten, rensade och tog upp potatis och mangold till kvällsmat. Fixa kunde se oss större delen av tiden från fönstret i köket, så det kanske var mjukträning på så vis? Duktig var hon i alla fall Fixa och var ensam drygt 12 minuter*matte glad*, vilket är mycket för hennes del. 15 minuter var så långt vi kom när vi tränade i våras innan det körde ihop sig och Fixa inte ville vara ensam o vi tog paus från den träningen. Men nu är vi på gång igen och det känns bra för det är ju inte alltid som Fixa får och kan följa med oss. Nya valpfodret med laxsmak tycker hon om och äter ganska bra men det luktar som om vi skulle ha kattmat hemma istället för hundmat. Vi har fått listan för utställningen i Ransäter-6 fieldar anmälda-vi har nummer 76? så det blir lite sovmorgon:) Tror vi känner till de flesta andra fieldar som skall dit -det blir kul att ses.
Ha en fortsatt bra vecka!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Duktig Fixa som börjar med ensamhetsträningen igen!!! Håller tummarna för att det går bra! SÅ att hon kan slappna av och sova medans ni är borta.
Lycka till i Ransäter!!!

Anonym sa...

Duktiga Fixa som klarar ensamhetsträning :0)
Lycka till på utställningen! Vi håller tummarna :0)
Ha det gott!!!

Anonym sa...

Kul att Fixa har hundkompisar hon gillar att busa med.
Lycka till på utställningen!!!

Anonym sa...

Kommenterar föregående inlägg här också! Vilken tur att Fixa kunde hitta en boll att leka med, bollar är kul.Bravo till 12 min ensamträning*applåderar*, här borde vi nog börja om med den träningen snart. Alltid är det någon som är hemma, känns heller inte kul att lämna dem om man inte behöver....dilemma=)

Skicka en kommentar