fredag 18 juli 2008

Gräsänklingar

Idag är husse och Fixa ensamma hemma då matte är på äventyr i Västerås så husse får "blogga". Vår lunchpromenad blev annorlunda idag då Gothia Cup har nått finalerna och dessa matcher spelas inte på Hisingen. Men idag fick vi istället sällskap av Ammie och Ella, Fixas "portiskompisar". Det har varit fullt ös på jobbet idag, Fixa och Ella älskar att busa. Om Ella tycker det är dags för en liten vilopaus så börjar Fixa knorra direkt genom att pipa, skälla och hämta leksaker som hon slänger framför Ella så att hon ska börja busa igen. De vilar faktiskt också - lite.

Då vi bor ganska nära husses kontor så brukar vi promenera dit och hem. När vi går hem så brukar vi ta en omväg och dessa dagar har vi gått vi Slätta Damm, flera ggr. så har vi träffat på en minigris som är ute på promenad med sin "matte". Första gången så såg blev Fixa så fundersam så att hon bara satte sig och tittade :) Mycket ska man se innan ... Igår var det dags igen fast då bara på avstånd, husse passade på att ta ett foto.


Gris på promenad.

Efter arbetet idag så tog Fixa o husse en skogspromenad genom Hisingsparken och hamnade i "inhägnaden". Där busade vi men framför allt tränade vi inkallning (med visselpipa) och apport. Tyvärr hade husse glömt dummyn så vi fick använda en pinne och det fungerade utmärkt. Matte har med den riktiga kameran till Västerås så husse fick använda mobilen till att fota Fixa i inhägnaden.


Fixa sitter fint i väntan på ett varsågod (Fixas frikommando).


Ha en skön helg alla bloggläsare.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Fixa gillar säkert lite hussetid också!! :)
En gris!! Undrar hur det är att bo med en sådan? :D
Trevlig helg till er också!!

Anonym sa...

Kvalitetstid för Fixa och husse! Låter trevligt!
Gris, ja alla gillar vi olika husdjur förstår att Fixa undrade=)

Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

oj vilken överraskning att få se en gris på prommenad!
Hussetid skulle våra hundar oxå behöve :0)
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Jag tycker att husse är minst sagt lika kvalificerad till att blogga som matte=) Tänk en gris på promenaden, det är mkt man ska se innan......*s*

Skicka en kommentar