söndag 5 juli 2009

Rottneros

Helgen har tillbringats i Värmland. Igår (lördag) så åkte vi upp till Sunne och SSRK-Värmlands utställning i Rottneros park. Regnet började ösa ner halvvägs till Sunne och skurarna fortsatte när vi kom fram, och även under utställningen. På plats så mötte vi Maria K. med Freja (Vätterbygdens Chocolate Chili) och Marianne H. med Carro (Winsome Jam Scarlet O´Hara). Det blev trevligt Fieldprat mellan regnskurarna. Domare för dagen var Ann-Christine Johansson och hon var trevlig mot både fyr-och tvåbenta. I ringen så fick Carro certet samt blev BIR. Fixa fick en etta med HP. Det är ju ett stort fall framåt från de senaste utställningarna. Husse var imponerad av hur duktiga Fixa och matte var i utställningsringen. Det märktes att de tränat.
När vi var klara i ringen så åkte vi till Sillegården och käkade lunch, det var smaskigt.

Fixa på Sillegården.
Vi fick en pippi på lunchbesök.

När vi kom hem från Sunne så lade husse ett spår som Fixa fick gå idag - lycka. Vi passade även på att plocka kantareller som vi ska använda i kantarellsöksträningen (fast några kanske hamnar på smörgåsen). Förutom att spåra och utställningen så har Fixa busat med husses brorsdotter, varit på födelsedagskalas och tränat apportering. Just nu sover Fixa tungt och är säkert nöjd med helgens aktiviteter.

9 kommentarer:

Lena & lapptussarna sa...

Fixa och ni har haft en fullspäckad helg!
Kul att det gick bra för Fixa i utställningsringen!
Hon är så söt och go er lilla tjej!

Susann sa...

vilken helg !
men ack så rolig kan jag tänka mig :0)
Grattis till 1:a med Hp !
Ska ni köra någon mer viltspårstävling med Fixa ?

Madelene sa...

Grattis Elin och Fixa till utställningens bra resultat!!! Väl värda det är ni!!

Anonym sa...

Kantareller redan?? Då måste vi också ut och leta!! Kul att det blev en 1:a med HP! Ha en skön vecka! Kram från Emeli & Tudor

Unknown sa...

GRATTIS fina Fixa och matte till etta med HP :)!!! Vad duktiga ni är!! Va' gott med färska kantareller, är det inte väldigt tidigt (undrar svamp-novis)? Våra vovvar svansviftar glatt tillbaka till gose-Fixa!!! Ha en härlig fortsättning på veckan!

Anki, Rut och Kanel sa...

Grattis Fixa till fint resultat i ringen!
Några kantareler får där väl slinka ner tycker jag...alla kan inte bli Fixas *skrattar*

Kram

Gloria och Ann-Sofie sa...

Jättemånga grattis till Fina Fixas resultat i utställningsringen. Va kul det är när det märks att man tränat:)!Kul att spåra, vilken härlig helg ni har haft.
Många nospussar från Gloria, matte hälsar också:)!

kingbrant sa...

Grattis till Fixas fina resultat!!

Majsan & fieldgänget sa...

GRATTIS TILL ERT FÖRSTA CERT I TVÅÅKER!!!!

Den som väntar på nått gott..... ;)

Majsan & fieldgänget

Skicka en kommentar