torsdag 23 juli 2009

Packa Fixas ryggsäck

är lite lättare att säga än Packa pappas kappsäck, tycker matte. Ikväll kom matte förbi Fixa och husse på jobbet så vi tog följe hem, kul att gå tillsammans. Fixa såg inte att det var matte som kom emot dem förrän matte var riktigt nära men då viftade Fixa på nästan hela sig, det var bara frambenen som stod stilla för att hålla balansen: )
Hemma har tvättmaskinen fått jobba och nu är mattes och Fixas väskor nästan färdigpackade för imorgon efter jobbet så åker vi iväg till Värmland och har det gôtt. Fixas saker brukar packas i mattes gamla ryggsäck. Husse han brukar packa på resdagen. Är vädret ok så skall vi se om det finns kantareller och blåbär, eventuellt lägga viltspår till Fixa och ett och annat trevligt besök att bli bortbjudna på kan hända att det blir. Matte har laddat med myggstift medan det för husse brukar räcka att han går nära matte. Han är inte lika god verkar myggorna tycka.
Ha en fin fredag och en trevlig helg!

4 kommentarer:

Madelene sa...

Önskar er en skön semester!! :) Kan hälsa från Flora som är här just nu!! :)

Susann sa...

Ha en skön semester !!!!
Håller tummarna på fint väder...

Anonym sa...

Tack för semesterhälsningar men vi har en vecka till att jobba alla tre. Vi skall bara vara borta över helgen men husse tycker att matte packar lika mycket, oavsett om vi skall vara borta över helgen eller en hel vecka ;)
Pussa på Flora från oss, synd att vi inte är hemma denna helgen. Voff voff nospussar hälsar Fixa
/Fixa och Matte

Lena & lapptussarna sa...

Jag håller på att packa tussarnas väska, vi ska till Gotland.
Ska bli så härligt!
Hoppas du får en skön helg!
Kram

Skicka en kommentar