torsdag 16 juli 2009

Hypnotisering

Idag när inte husse såg så passade Fixa på att "övertala" en av husses arbetskamrater, T att ge henne bulle genom att "se helt bedårande ut" och försöka hypnotisera bullen. Husse anade att något "fjäskigt" hade hänt då Fixa annars brukar vara lite reserverad av sig mot T men senare idag var väldigt glad och social :)
Matte passade på att själv komma iväg på massage efter jobbet idag. Det var skönt och Fixa tyckte att matte luktade gott efteråt.
Ha en bra start på helgen!

5 kommentarer:

Lena & lapptussarna sa...

Nog är dom finurliga på att komma på hur dom ska få det dom vill ha våra fyrfota vänner!
Fixa är och ser helt bedårande ut!
Låter skönt med lite massage!

Ha det gott!

Unknown sa...

Vem kan stå emot ett par vackra field-ögon? Och av söta Fixa dessutom! Låter härligt med massage! Vi hade fot-spa hemma igår med mina gamla föräldrar som är på besök, det uppskattades. Önskar er en solig, varm och somrig helg!

Madelene sa...

Massage för matte är inte så dumt!! Annars är det ju oftast Fixan som priviligeras med den behandlingen.. Hypnos är inte så dumt.. det fungerar oftast (Frosty om husse...)..

Anonym sa...

Vi kan väl säga så här:Fixa tar efter sin mamma och försöker nu att uppfostra husse:) hmmm.
/Fixas matte

Karin Ella Smilla sa...

Visst är Fieldarna smarta. Se bedårande ut det var nog lätt för Fixa, hon är ju jätte gullig och fin. Att hypnotisera bullen det är listigt, vem kan motstå ett par fieldögon. Va skönt det låter med massage. Vi ses på lördagen på fieldspecialen. Tack för snälla inlägg i min blogg, jag blir glad om du länkar om.

Skicka en kommentar