torsdag 30 juli 2009

Matte flyttar ...

från Fixa och husse den sista augusti. Husse och Fixa får klara sig själva för matte ska flytta till Uppsala eller rättare sagt Ulltuna. Matte har kommit in på SLU och ska studera till veterinär. Är det någon som har ett rum över i Uppsalatrakten som matte kan hyra  så får ni gärna mejla på adressen: elin_gustafsson@hotmail.com.

8 kommentarer:

karin Ella Smilla sa...

Grattis till att kommit in på SLU, "inte illa". Är säkert en jätte rolig utbildning.

Madelene sa...

Stort Grattis till dig Elin som kom in på din drömutbildning!!! Men riktigt flyttar väl du inte.. det låter så dramatiskt att du lämnar Fixa och husse i Göteborg.. ;-) Nog har du väl tänkt resa hem så fort du kan!!!!

Anonym sa...

Tack för grattishälsningar!Jo, matte ska försöka att komma hem så ofta som (beroende på tid och pengar)hon kan. Det är Fixas husse,(mattes pussgurka)som har skrivit inlägget men matte som skriver denna kommentar:)
/Fixa och matte

Madelene sa...

Jag förstod att Per skrivit inlägget! ;-) Det märks att han redan saknar dig Elin! :)

Unknown sa...

Grattis matte :)!!! Vad roligt!!! Du har säkert fått kämpa hårt för att få så bra betyg! Det är kul att plugga. Själv ska jag läsa basmedicin, rättspsykologi och psykologi C i höst på distans. Förstår att ni kommer att längta efter varandra men tiden går fort som bekant. Fixa får en kunnig matte som kan hjälpa henne om det behövs.

Ann-Sofie och Gloria sa...

Jättemånga grattis till att du kommit in på SLU och veterinärutbildningen Elin. Det är ju jättehård konkurrens att komma in där så bra jobbat:). Kanon för Fixa att ha en sån duktig matte som kommer kunna ge henne privatvård sen. Ha det så gott!

Susann sa...

LYCKA till med studierna o hoppas att du hittar ett bra boende.
Vilken tur Fixa har som får en så kunnig matte.
Kram o svansviftningar från oss i Ockelbo

Madelene sa...

Oh, ni har varit på U2!! Inte utan att jag blir lite avvis på det! Måste varit magnificent!!!

Skicka en kommentar