tisdag 21 juli 2009

Grillkväll och roligt brev

Igår kväll fick vi besök av mattes kompis Madeleine S, som passar Fixa ibland.
Fixa blev jätteglad när Madeleine kom in i hallen och om det är så att en Field Spaniel inte slickar i ansiktet så är det en annan spanielras vi har här hemma, kan man säga :)
Efter en trevlig promenad så hade vi grillkväll och husse hade gjort en så god potatissallad på egenodlad färskpotatis och gräslök.Till efterrätt hade Madeleine med sig en mycket fin och god jordgubbstårta, väldans smaskig var den.



Tack för trevlig besök och grattis till alla namnsdagsdamer Madeleine som har namnsdag i morgon!
Med posten idag kom det ett trevlig och glatt brev till oss alla tre. Det var från Lena och Alice och de hade "förgyllt" brevet extra genom att skicka med hundben till Fixa och godis-husvagnar till matte och husse. Tack, tjejer, det gladde extra mycket under en jobbvecka när många andra har semesterledigt.
Ha en fortsatt fin och trevlig fruntimmersvecka allihopa!

4 kommentarer:

Majsan sa...

Stackare.... Ni är hjärtligt välkomna på en Ulricehamnstripp om ni känner för att komma hemifrån ett tag. Bjuder på lunch eller kvällsmat, hur ni nu vill ha det =)

Ha det bra!

Häls. från en som har ytterligare 1 vecka att slappa på....

Madelene sa...

Kul med besök så får man lite semester känsla! Men ni hade ju tidig härlig semester i Frankrike.. något som i alla fall jag var avvis på.. ;)
Fick mail från Sammy och Messi - som blivit sommargäster på Hyppeln!! :) Kul! Kanske promenadkompisar någon gång när ni också kommer till ön.

Susann sa...

Mysigt med grillkväll.....
Kul idé med "spetsade" brev :0)
Ha en fortsatt skön vecka

Fixa sa...

Vad kul för Sammy och Messi att bli skärgårdshundar.) Tack för trevliga inbjudningar! och ja vi hade en jättekul utlandssemester och nu är det snart bara en vecka kvar att jobba, innan vi är lediga igen. Med grillkväll, besök och spetsade brev förgylls vardagen och den blir roligare.

Skicka en kommentar