torsdag 2 juli 2009

Fixas sommarjobb

Fixa är igång och sommarjobbar för fullt. Det vill säga hon är arbetsledare och har ordning på att husse jobbar ordentligt. De två är ett riktigt radarpar och Fixa tycker mycket om att somna om med husse efter tidig morgonpromenad med matte. Det var ju varmt i Frankrike med men då hade vi aircondition inne i nedervåningen av det hus vi hyrde så vi fick svalka där, här är det varmt hela tiden tycker Fixa och husse medan matte som är frusen av sig slipper att frysa:) (men lite varmt är det ibland tycker även matte)
Vi vill passa på att säga Grattis till Alice (SVCH Winterbourne Daybreak Bright Orange) med matte Lena och Grattis till Ella (Water Elite L-A Do Arquipélago) med matte Elisabeth som blivit nya champions i utställningsringarna i Borås helgen som var.
Imorgon efter jobbet skall vi åka till Värmland och hälsa på husses föräldrar. Vi ser fram emot att komma ifrån stan ett par dagar för visst är det fint i staden men när det är så här varmt är det skönare att vara på landet eller i kustbandet.

Fixa och husse på Tysklandsfärjan.

Ha en fin helg allihopa och kom ihåg att vattna både två- och fyrbenta!

3 kommentarer:

Madelene sa...

Oj vilken härlig husse och Fixis mysbild från färjan.. :)!!
Ha underbara dagar där uppe i Värmland!! :)

Lena & lapptussarna sa...

Fixa ser ut att ha det riktigt mysigt i husses famn!
Ha en riktigt skön helg i Värmland!

Anki, Rut och Kanel sa...

Fixa är en duktig aebetsledare är jag övertygad om! Skönt att komma ifrån stan i denna värmen.
Så fina de är tillsammans din hjärtan!

Kram

Skicka en kommentar