lördag 11 juli 2009

Idag hände det ...

Klockan 11 var vi inne på utställningområdet på Tvååker idag. Det var en massa "flattar" före oss i ringen och det blev en lååååång väntan. Men som tur var så hade vi sällskap av Alice med matte Lena, det var två Fieldar som ställdes ut på SKK:s Hallands internationella utställning idag. Efter förra veckans 1:a med HP så hade vi förhoppningen att det kunde gå lite bättre idag. och det gjorde det. Fixa fick idag sitt första Cert och glädjen var total! Alice som redan är champion knep första platsen och blev BIR men Fixa fick certet! Efter att vi samlat ihop oss allesammans så åkte Lena och vi mot Varberg för att få något att äta. Efter att ha letat p-plats i ett sommartokigt Varberg gav vi upp och åkte till McDonalds. Vi var dock först på ett ställe som hette Stinas men det var ett kasst ställe. De verkade ha god mat men hundarna skulle inte ens få sitta med på uteserveringen, riktigt kasst! Det var lite annorlunda mot när vi var i Frankrike. I Sverige går det bra att röka ut bordsgrannen men inte att ha en hund under bordet. Efter att ha ätit så tog Lena med oss till ett ställe som hette Afrikahuset - en jättemysigt hus utanför Varberg. En utflykt hit kan rekomenderas till alla som är i närheten av Varberg. Bilder från dagen kommer här:

Fixa hos domaren

Fixa och matte i ringen

Alice och Fixa med mattar Lena och Elin

Fixa får sitt första cert (och reserv CACIB)

SVCH Maxfield Fixa

SU(U)CH SVCH Winterbourne Daybreak Bright Orange


Fixas kritik (klicka för större bild):

Flattarna som var före Fixa i ringen hade lämnat kvar goa köttbullsrester så en hungrig Fieldtjej hade nosen en del i backen. Vi får kanske träna vidare med prepparerade utställningsringar:)

Ha en skön lördagkväll!

12 kommentarer:

Susann , Lotus & Jojje sa...

Stort GRATTIS till Certet !!!!!
Va kul :0)
Ha en bra kväll

Madelene sa...

GRATTIS till cert och reserv CACIB!!! Jätteroligt och bra jobbat!!! Grattis till Alice också förstås!!

Lena & lapptussarna sa...

Åh vad roligt att läsa att det gick så bra för Fixa i ringen!
Jätte Grattis till Fixa och er!
Bra jobbat :)

Gloria och Ann-Sofie sa...

Åh va kul att det gick bra i ringen! Grattis, grattis och grattis igen:) till certet och reserv Cacib. Jättebra jobbat både matte och fina Fixa. Klart att man ska ha nosen i backen när det luktar köttbullar, vem kan motstå sådana läckerheter;). Snart är det dax för busungen Glorias första utställning, ska bli kul:)! Ha det så gott!

Unknown sa...

JÄTTTESTORT GRATTIS till Fixas CERT och reserv CACIB :)!!! Vi använde grillad kyckling på världsutställningen, det konkurerade ut allt annat :). Hoppas ni har en skön söndag med sol och mer värme än här!

Anonym sa...

STORT GRATTIS TILL VACKRA LILLA FIXA! Så härligt med alla framgångar på sistone! Kramar från pappa Moses, brorsan Noa, Harriet och Mats

Hilde og Co. sa...

Gratulerer så MYE til Fixas første Cert! Dette var jo en fantastisk bra!!!!!!!!!!!!!

Hilsen fra
Hilde & Co på kennel HaSaTy i Norge :-)

Karin Ella Smilla sa...

Ett jätte stort grattis från Karin, Ella och Smilla.

Anonym sa...

Grattis...vad roligt!!!//Cicci

Anonym sa...

Tack för alla trevliga gratulationer!
Fixa, matte och husse

Anonym sa...

STORT GRATTIS från oss också! Kram från EMeli & Tudor

Anonym sa...

STORT GRATTIS till CERTET o r-CACIB. Jätteroligt. Tassar o pussar från Sessan med mattar o husse.

Skicka en kommentar