söndag 9 december 2007

Värmlandsbesök i andra advent

Idag besökte vi Ida, Charlie, Linda och husses bror Mats i Säffle. Bilresan dit gick bra, Fixan sa ifrån när det var dags att rasta en andra gång. Det blev även till att ”dela mellanmål”, en banan, med matte på resan upp. Charlie är en Goldenfarbror på 11 år, Fixan var lite rädd för honom i början men sedan var det fullt ös på Fixan, inte samma fart på Charlie, om vi säger så ;) Han funderade säkert på vem som släppt in den bruna orkanen som drog runt på alla hans (och Idas) leksaker och med Charlies stora tuggben. Charlie måste vara begåvad med ett tålamod av storlek typ Universums.


Fixan försöker få Charlie att svara på lekinbjudan (att hon aldrig ger sig tänkte nog Charlie)!


Den flygande hunden med 'Dumboöronen' strax efter landning.

Senare under dagen hälsade vi på hos husses föräldrar. Där blev Fixan bjuden på några bitar kokt älgkött, reserverad till en början - MEN väldigt smarrigt =P~ , enligt Fixan när hon väl fick smak för detta.
Några stunders avkopplande mys blev det också i fotöljen med Stig, husses pappa, innan vi åkte tillbaka till västkusten.


Stig och en sovande Fixa.


Vi prövade hur Fixa skulle reagera på julbocken, halmen var iaf. god =))

I Mellerud hade de satt ut marschaller i rondellerna på E45:an- mycket fint med ljus i mörkret. Fixan sov hela vägen och matte halva (tur att matte körde på uppvägen och husse på hemvägen;) )
Tack för trevligt sällskap och go mat- vi önskar fortsatt god andra advent.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som om Fixan charmade värmlänningarna! :D Det är ju bra!! Inte lätt för farbror golden med en sådan liten virvelvind i huset!! Det kan jag förstå! Molly säger ifrån till brownieskillarna så de ska hålla ett visst avstånd i alla fall.. Bocken ja.. en sådan hade vi tills Misa kom till oss. Vi har inte köpt någon sedan dess.. verkar onödigt! ;)
Ha en bra vecka!!

Anonym sa...

Oh vad härligt Fixan har haft det i dag! Att få träffa en tålmodig golden herre när man är ett yrväder, guld värt! Fast det är nog sällan som de "gamla" hundarna blir ilskna på valpar, el så har vi haft en ofantlig tur....Ni med än så länge*s* Rut träffade en gammal dam som sa lite*grrrr*, det räckte för att hålla distans. Varje gång vi har träffat denna hund efter det har Rut inte ens försökt bjuda in till lek! Otroligt. Du hade planerat det bra Elin, du kör bort och maken kör hem!!!*asg* Ha en bra vecka /Anki

Skicka en kommentar