fredag 28 december 2007

Regn, jul och KryaPåFixanDag

I natt har Fixan väckt oss många gånger då idag är vi trötta alla tre. Frukost var gott tyckte Fixan som åter börjat att bita på vanliga hudben. Det verkar göra ont ibland på tösen för då biter hon på ben, handdukar, pipdjur och husse och matte i undantag. Hon är busig och springer runt och piper på sin and och på pipRudolf. Rudolf är en vit tygren med tomteluva som Fixan fått i julklapp av Tomten. Vid lunch fick Fixan hjälp att få ned första antibiotikan hon skall ha och det gick bra.Nu tar vår lilla fyrbenta sjukling igen sig i svarta fotöljen I-) .

Under julen var vi hos släkten i Värmland. Nu har Fixan "åkt in sin bilbur" mer än 80 mil. Det var skönt att bo i hus och kunna gå rakt ut på gräsmattan. En björkdunge att nosa och busa i var oxå toppen:) Fixan charmade de flesta och där vi hälsade på ville de att Fixan skulle stanna kvar. Dagen innan julafton och även på julafton fanns det snö i västvärmland, vilken vi busade i :) -Fixans första snö. Tomten kom med julklappar till Fixan-flera stycken. Fixa tyckte det var roligt att öppna paket och att busa med leksaker. Fixa fick en vattenskål att ha med på resande tass. Den kommer att användas ofta gissar vi. Hjärtligt tack till alla för fina klappar! och ha det bäst! hälsar Fixan och tvåbenta >:D<>


Fixan med knuten som hon fått i julklapp


Fixan i snön innan dan innan dopparedagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att Fixan fixar till sig! :) Idag kan verkligen vara bra med en vilodag.. ösregn ute och småblåsigt.. INNEVÄDER är det verkligen! Mys på och krya på sig Fixan! Med god hjälp av matte och husse!

Anonym sa...

Stackars lilla Fixan..tur att det finns veterinärer som kan fixa små Fixor..

Gott Slut & Gott Nytt Hundår 2008
önskar vi er!!

Anonym sa...

Tack för alla Kryapåsig hälsningar:) Ja det är bra att det finns veterinärer som hjälper Fixan att bli bra. Där vi har varit har vi fått bra vård och trevligt bemötande.

Skicka en kommentar