lördag 15 december 2007

Fångarna i buren

Nu håller vi på att vänja Fixa vid bilburen, det verkar att gå bra. Vi fyller den med godis och leksaker som Fixa glatt springer in och hämtar. Fixa har tom. var instängd i buren ett par korta stunder, utan protester. Nedan så undersöker husse och Fixa buren tillsammans medan matte fotograferar, kan tänka att matte var lockad att låsa in båda internerna >:)


Natten till idag vaknade matte av att det låg en field spaniel och sov gott, på husses plats i sängen. 'Fixan' har nu listat ur hon ska komma upp i sängen på egen hand, tråkigt nog för Fixa så blev hon förpassad ner i sin egna korg.
Imorgon ska Fixa träffa Chester (Maxfield Fröding) för lite valpbus så nu är det snart dags för henne att gå och sova. Ha det bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fin bur till husse och Fixan! :D
Det kommer säkert att gå bra med dem. Pojkarna här åkte bur i bilen här om dagen. Jag hade med Misa och Irma i andra halvan... Dessa la sig ner för att sova.. Då gjorde pojkarna det samma.. De lär sig väldigt snabbt att buren för dem till något positivt - om man åker iväg och gör något med dem. Eller att det är en trygg sovplats! Våra fieldar ser bilen som sitt andra hem och är väldigt nöjda med att åka bil.
Ha så kul med Chester i morgon Fixa!! :D

Anonym sa...

Men så bra att buren passar båda två!*s* det gäller för maken att behave him self så han inte blir en intern.*asg*Buren kan ofta ses som en trygg plats, Rut gick helst och lade sig i sin bur när vi hade den inne. Vi har också filt som flyttar runt, väldigt bra när man sen går bort att ha med sig filten. /Anki & Rut

Anonym sa...

Förstår att det var godis i buren,eftersom husse kröp in.
Förät dej inte bara.

Skicka en kommentar