torsdag 13 december 2007

Lucia och Provsmakning

Igår torsdag tog husse och Fixa en promenad till husses arbetsplats. På vägen dit passade vi på att gå in på en hundaffär vid Backaplan för att köpa lite smaskiga tuggben. Fixan tyckte det var lite läskigt med alla lastbilar och konstiga ljud %-( och då valpar inte ska gå så långt fick Fixa 'åka' i husses famn den största delen av sträckan. Väl på husses jobb så bjöds det på lussekatter och glögg för de tvåbenta och tuggben för Fixa. Det var så mycket nytt att utforska så det tog en stund innan Fixan somnade på den medhavda filten, inne på husses kontor. Vi stannade ca en och en halv timma och väl hemma så somnade Fixan ganskade snabbt och sov lääänge I-) - det var säkert många intryck att smälta :).

Matte och Fixa fick idag testa inkallning då det kom förbi en liten hund, när Fixa var lös. Fixa kom tillbaka till matte på första signalen, precis som vi har lärt oss på valpkursen \:D/
Idag så handlade även Fixa och matte en spårsele med spårlina till Fixa, för att använda vid inkallningsträningen. De passade även på att köpa ett nytt, fint koppel med reflexer. Fixa fick under provningen av spårselen lite smaskiga smakprov av försäljaren, mums =D> Någon timma innan så hade husse varit på samma ställe och köpt en bur till bilen. Det blev en mim-bur så att Fixa kan åka säkert.


Fixa sitter fint på mattes kommando (och lite godis ;) )


Fixa har precis blivit avtorkad efter att ha slukat sin lunch.


Fixa vilar ut efter att varit provdocka till spårselar och koppel. Fixa får vara i soffan. Husse och matte insåg att Fixa för eller senare kommer att hamna i soffan och då är det lika bra att hon redan nu får lära sig att det är på lakanet som hon ska ligga.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig Fixa är!! Ja ni behöver inte oroa er för att det ska gå bra.. när hon redan nu är så duktig! Hon är ju länge än en bebis! :D
Kul att ni ska träffa Chester!
Det blir säkert spännande för dem båda..

Skicka en kommentar