onsdag 12 december 2007

Fixans vecka

Fixa sov mkt. under måndag I-) hon var säkert trött efter helgens bravader.
Valpkurs i måndags - nu är det bara en gång kvar. Fixan vågade nu busa med några av de andra valparna redan innan lektionen. Vi tränade på inkallning, gå i koppel, stanna,ögonkontakt etc. Jobbigt att vara på alerten hela tiden, så det blev någon xtra paus. Inkallning i lång lina, i slutet av lektionen, satt klockrent denna kväll =D>

Fixa har helt plötsligt börjat älska skor :x och hämtar mer än gärna en sko i hallen och tuggar på de goda snörena. Byteshandel med tuggben mot sko kan ske fler än 5 gånger/halvtimme. Ibland blir "Fixan" instängd i köket, för att inte ha tillgång till tvåbentas skor och för att spara på vårt tålamod #:-SVi längtar ibland till den dagen då hon inte längre är så intresserad av våra skor.

Igår var matte i stan och handlade julkort-ingen julkänsla just då. Men idag har vi, "Fixan" och jag, lyssnat på julmusik, i en mängd och sådan musik som passar oss-musiksmak varierar. En har skrivit en del julkort och den andra har tuggat på sin "tuggbenssandal" mm. Gissa vem som gjort vad :-?
När vi var ute idag, var kameran med vid ett tillfälle. Detta är "Fixan" på innegården där vi bor. På grusgången tränar vi ibland inkallning, gå i koppel och annat.... men vi busar oxå. Ha en bra fortsättning på veckan!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Goa Fixa! Vad söt du är! :D
Ett tips om skorna...ställ upp ett galler i hallen med skorna bakom. Så slipper ni få skorna tuggade och Fixan lär sig av med skovanorna.. Vi har två pigga skokillar här med och lite för många skor för att de ska gå att gömma nu när vi har galler på andra ställen med!! Men när Misa och Irma var små - då hade vi galler i hallen - tills de slutade.
Ha en fortsatt skön vecka ni också!!

Anonym sa...

Så stor hon har blivit lilla gosegumman! Vad kul att det gick så bra med inkallningen på valpkursen...det är ju extra svårt för en liten vovve att tycka att matte och husse är toppen när där finns andra lekkamrater att välja på. Om du ska fortsätta tugga på julkorten som Fixan skriver, tycker jag gott att hon kan få gnaga på en sko el två!*asg* Ha det bra Elin /Anki

Skicka en kommentar