lördag 22 december 2007

Strandbus och julklappsinköp

På fredagseftermiddagen åkte vi ut till Sillvik,ett av mattes favoritställen-helst när det inte är så många andra där. Fixan fick springa en del löst-det var skôj :p Tång verkade vara en kul nyhet för Fixan-gick bra att ta i munnen och kasta iväg;)
Vi höll oss uppe på land, för vattentemperaturen är för kall för en liten valp. Vi får se om det är Fixan eller husse som blir familjens badkruka 2008. Nu kan vi ju bara gissa svaret men ni som känner till husse och vet att Fixan är dotter till Frosty(Maxfield Frosty Morning) på Rörö,som gillar att bada, kan nog se åt vilket håll det lutar=))
Vi tränade inkallning med sele och lina-det gick klockrent när det inte var så mycket som störde. En del Stannaträning gick oxå bra.

Fixa i full fart på stranden.


Matte och Fixa tränar inkallning.

Idag har vi varit på Huveröds och handlat julklapp-till Fixan själv förstås. Vi har ju varit där förrut och handlat julklappar-men då var det till andra fyrbenta. Det var fler hundar där och det gick bra att hälsa på de som fick hälsa :o3

Fixans matchvikt idag är: 9,6 kg. Hon börjar bli lite tung att bära upp/nedför trappen flera gånger/dygn, tycker matte-men ett tag till klarar vi allt.

Nu är det tvätt, packning och slå in paket som gäller ett tag för tvåbenta. För Fixan är det mer sova i fotöljen och ta igen sig, efter att hjälpt matte med tvätten genom att sno sockar som hon sprungit runt med >:) En stund senare gosade vi dock på golvet och det var såå mysigt :-x

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt för Fixa att springa på stranden!! :D Det gillar hennes mor och faster också! Ja badet kan ju få vänta tills det blir lite varmare ute.

Skicka en kommentar