torsdag 12 mars 2009

Snön ...

låg vit på marken idag när Fixa kom hem från dagis. Husse och Fixa gick ut i parken och tränade lite apportering i snön efter att Fixa fått busa av sig. Problemet var bara att den lilla dummien vi hade försvann i snön ibland, så det blev lite letande då och då. Väl inne så gjorde Fixa klart att hon ville ut igen ... efter ett par minuter bara :)

 
Fixa försöker få loss lite snö som fastnat på tassarna.

Det fortsätter snöa så Fixas morgonpromenad kommer ta  lååång tid imorgon. Nu är det dags för Fixas massage - ha det gött!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är nog "ungdomarna" som gillar snö.. och så Misa förstås som har en snöådra i sin kropp.. Lova älskar att ploga omkring i snön ute.. Jag.. burrr vill in snabbt i värmen!! Vill ha vår! Ha en bra fredag!!

Anonym sa...

Tussarna älskar oxå snön, rulla runt i den och äta den. Snö är toppen tycker buskillarna, själv är jag ganska less på vintern nu. Jag längtar efter våren!

Kramiz

Anonym sa...

Är det Alingsåsanden ni tränar med nu el? Det är härligt med snö, så länge det inte är snö slask vill säga :) Vi fick snö igen i går kväll, idag håller det på att försvinna igen, lönt?! *not*

Kram

Anonym sa...

Va bra att Fixa har fått lite snö att busa i tycker grabbarna :0)i har inte nåt emot snön men matte o husse påstår att de lessnat på den o vill ha vår !
Många svansviftningar Jojje & Lotus

Unknown sa...

Snö är till för barn och hundar, tycker jag, förutom när det är kramsnö ;). Omväxlande väder; visst vill man ha vår nu? Hoppas ni får sol och fint i helgen! önskar Lena med nallegäng.

Skicka en kommentar