fredag 20 mars 2009

Elektricitet

Fixa var hos sjukgymnasten igår för en kontroll om gångträning och massage ger önskat resultat. Redan påväg in till behandlingsrummet så tyckte Annika att Fixa rörde sig bättre än senast vi var där. Det är skönt att all träning och massage ger önskat resultat! Kommande månad så ska vi mest fokusera höfterna och musklerna kring dessa samt framför allt fortsätta med gångövningarna. Igår fick Fixa elektroder med ström i på musklerna- samtidigt  med massagen och det var sååååå skööööönt. Fixa tar emot behandlingen på ett helt annat sätt än de första gångerna, hon är totalt avslappnad och när Annika tar i rejält och det ömmar så protesterar Fixa bara genom att titta på Annika, sedan faller huvudet ner igen och Fixa somnar om. Annika och Fixa verkar ha fått en bra kontakt. Efter massagen så får Fixa sova några minuter på britsen innan hon måste väckas :)

Nu är det snart helg med jaktlydnadskursen (plus fika med hund) på söndag. Det ska bli spännande och se om veckans träning också gett resultat där också. Det är ju skillnad att träna hemma i ensamhet med en dummy mot att ha sju apporteringskompisar och en skog med goa dofter omkring sig.

Inga nya bilder har vi så här är några gamla från förra helgen.



-Apport!

-Ops, jag sprang visst lite för långt.

-Titta vad jag har!

Fixa i full fart på Rörö.
Hoppas ni får en trevlig helg alla bloggläsare!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilket härligt och spännande (i dubbel bemärkelse) hundliv Fixa har :)! Hoppas det går bra på jaktlydnadskursen och att ni får fint väder i helgen! Ha det gott!

Anonym sa...

Så bra att Fixa svarar på massage och träning! Vilket gott tecken att hon sover så gott under behandlingen att hon får väckas!! :D
Hoppas nu solskenet håller i sig!!
Finns det något mobilnummer som jag kan nå dig på Elin ifall/när det skulle vara något på gång...? :)

Skicka en kommentar