söndag 15 mars 2009

fika MED hund

I åkte vi iväg tidigt och körde ut mot lilla Varholmen. På första färjan ut i skärgården var det rätt många bilar men efter att ha väntat i nästa färjeläger så var det bara tre bilar på sista färjan. Vi hade en extra fin utsikt fram i fören av färjan. Morgonsolen lyste, sjön låg blank och vi såg mycket sjöfågel. En del svanar och en stor mängd ejdrar. Det blev en fin hundpromenad på Rörö med Madelene, Elina och nästan alla hundar. Irma var hemma med husse och tog det lugnt.


BusGänget: Misa, Lova och Fixa.

Fixa på spaning i vattnet.

Mollys svarta päls blänker i solskenet.

Frosty i vårsolen.

Fixa njuter!

Kompisarna Elina och Misa.

Jag, blöt? Nja, det vill jag inte påstå...

Gänget på väg ut på en udde.

Jag! jag! jag! Molly, Frosty och Misa. Det är många som kommer fint på inkallning eller alternativet som Misa ibland kör: man behöver ju inte springa så långt bort när man vet att det finns godis på nära håll;)

Bus mellan svart lakrits och brun brownie, Lova och Fixa.

Strandskator, fina med sina orange näbbar och ben.

Vänta på mig!

Fina Fixan.

Kompisarna på ingång.

Efter promenaden blev vi bjudna på fika och mat. Fixa har tagit *FMH till sitt hjärta, ska man fika så ska hunden också ha fika! Mamma Frosty och Fixa hade stenkoll på vem som lagade mat och ville helst ha hjälpt till med både tillagning, provSMAKning och fördisk om de fått vara med och bestämma;) Vilka hjälpsamma hundar:) Tack för en rolig och trevlig dag familjen Ryberg!
 
Fixa somnade gott i bilen och tar det lugnt i eftermiddag. Tv:n står på, ishockey är det som gäller för husse för nu är vi inne i våren med både kvalhockey till Elitserien och framför allt SM-hockeyn. Matte, hon längtar mest tills dess att hockeysäsongen är över så att husse är mer fokuserad på sina tjejer istället för ett gäng ishockeylag....behöver vi säga mer än att kaffet skall vara LILA här enligt hockeysnacket!!

Nu hoppas vi att våren håller i sig med sol och varmare temperatur så man snart kan sitta ute och fika.
Ha en bra vecka allihopa!

* FMH= Fika Med Hund

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själva!
Alltid kul med trevligt besök!! :)
Hundarna sover gott i kväll.. särskilt Lova!!! :D

Unknown sa...

Vilken härlig dag ni har haft tillsammans med alla gosiga hundar :)! För vår husse har säsongen nästan börjat - fotboll! Favoritfärg; grön/vitt, Hammarby. Suck. Vad bra att ni fick så mycket "hjälp" av vovvarna i hushållet :). Vad ska man med diskmaskin till....? ;)
Ha en bra söndag!

Anonym sa...

Så bra att det äntligen blev en FmH träff, som Fixa har längtat=O) Det är så kul när man kan träffas så där och leka, både fyrbenta och tvåbenta. Och inte gör det något att ni blir så många när ni får så mkt hjälpande "händer" *skrattar*
Bilden med tre snabba hundar som fikar efter godis när de kommit fram är så talande och härlig JAG JAG JAG!!!

Leif sa...

FMH är härligt, och dom härliga naturbilderna sen. Nelson hade nog gärna hjälpt till med disken han oxå.

Anonym sa...

Smilla och Ella håller med, FMH= självklart...

Skicka en kommentar