söndag 2 mars 2008

Fieldträff

Idag Söndag klockan halv sju på morgonen startade bilresan hem till Göteborg och dagens Fieldträff i Kålltorp. Fixa sov nästan hela resan ner för att vara helt utvilad till träffen med alla fieldkompisar. Väl framme så var det fullt ös på Fixa från början till slut. Första tiden vi hade Fixan så var hon mycket försiktig men över tiden har detta förändrats och nu är hon mycket rättfram och nyfiken på allt och alla. Hon busar gärna och länge , med alla :)

På träffen fanns det en massa fieldar bl.a. tre syskon: Noa, Jonna och Findus. Fixa och Jonna kom mycket väl överens och hade sååå kul när de busade. Vi fick i uppdrag av Marie-Louise att lära in en cirkuskonst som hunden inte redan kunde. Vi tränade in att Fixa fick tacka med tassen, nu tackar Fixan nästan på kommando.
Madelene och Marie-Louise visade hur hur man ska trimma sin field och vi fick även träning på de olika momenten som ingår i en hundutställning. Dagen avslutades med att Malte och Marie-Louise visade apportering. Apportering var SPÄNNANDE tyckte Fixa \:D/ . Fixa fick prova på de olika dummies som Marie-Louise hade i sin väska och det var jätteintressant och kul att jaga och leka med dessa, tyckte Fixa. Det finns intresse i Fixa för detta syntes det, det blir intressant att se vad hon tycker om viltspår. Fixa ska ju vara med på en viltspårskurs i april tillsammans med bl.a. faster Irma och pappa Moses.

Nedan så finns det några bilder från dagens träff. Fler bilder hittar ni i bildalbumet på högersidan eller här.


Fixas mormor Molly (i täcket) tränar tillsammans med Nellie
I bakgrunden syns också faster Irma tillsammans med Amelia.



Fixan i full fart med 'syrran' Jonna (Maxfield Fiona) efter sig.


Fixa och Jonna.


Fixas bror Noa.


Fixa och matte samt pappa Moses och bror Noa med matte & husse tittar på Malte och Marie-Louise.


Marie-Luoise och Malte visar hur apportering går till.


Gruppbild på (nästan) alla fieldar som var med på träffen.

Fixa med tvåbenta tackar de som Fixa(t) ;) dagens fieldträff - det var kul och intressant (samt god fika).
Vi önskar alla en lugn och bra vecka.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jonna hälsar och tackar så mycket för dagens lek och bus. Nu har Jonna mycket att berätta för sin kompis katten Lotta. Om allt fungerar enligt plan dyker Jonna upp i Uddevalla för nya utmaningar.

Ha en lugn kväll med god sömn!

Anonym sa...

Hej!
Det var roligt att träffas idag!! Fixan gör ingen besviken! Pang på rödbetan så att säga - vem vill genast apportera? Vem vill hämta en liten vit päls eller dummie? Vem vill pussa Nellie? :)FIXAN!!!!
Vi ses i Uddevalla!! :D
Tack för fina bilder som kom på mailen!!

Fixa sa...

Fixan tyckte den var kul att busa med Jonna.

Vem vill ligga på rygg i soffan och snarka gott! FIXAN! :)

Anonym sa...

Hejsan!
Tackar för en trevlig fielddag...härligt att se alla fieldar och träffa deras familjer. Här hemma ligger samtliga på soffan och snarkar för fullt. Jobba på Fixans föremåls intresse och ni kommer att få mycket roligt i framtiden. Lycka till med kurserna och kommande utställningar!

Psss...hur går det med visselpipan?

Lena sa...

Ni verkar ha haft en jättetrevlig fieldträff! Roliga, vilda bilder! Fixan var duktig! Ska ni använda henne i jakt? Är hon trött idag efter alla nya bekantskaper och intryck?
Ha en bra vecka och stor kram till söta Fixan!

Anonym sa...

Ni har haft en trevlig helg läser jag, låter som både Fixan och tvåbenta är nöjda. Jättekul:-))
Ha en fortsatt trevlig vecka!

Anonym sa...

Åh vad härligt att läsa om Fixan! Vilken framåt tjej hon verkar vara, både Madelene och ni har all anledning att stolt sträcka på er! Många härliga bilder och mkt ni fick prova på, guld värt. //Anki

Anonym sa...

Var är du Fixan?? Vi saknar dina bus!!!!! :)

Skicka en kommentar