lördag 15 mars 2008

Solig dag

Idag har Fixa med tvåbenta varit i skogen och promenerat lite. Husse och Fixa tog även en kortare morgonpromenad i solskenet - det var en underbar förmiddag i Göteborg -sedan var det som vanligt, grå himmel och regn. Under turerna använder olika moment vi som vi lärt oss på aktiveringspromenaden på hundkursen, hoppa upp på stenar, balansera på trädstammar och leta godis som av någon konstig anledning fastnat på trädstammarna.

Fixa älskar att vara i skogen. Nosen arbetar konstant - det är så mycket goda och intressanta dofter. Ett stort plus är ju att det finns andra vandrare och hundar ute, som man bara måste hälsa på - Fixa älskar allt och alla.


Här har Fixa hoppat upp på en sten som finns utanför inhängnaden vi tränar vid.

Ha en fortsatt skön Lördag och en ännu skönare Söndag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin du ser ut på stenen Fixa!! :)
Ni kanske kan fotografera på kursen nästa gång?? Vore kul att se bild på Fixan och den andra fielden som är där.. och vad heter den?? Hoppas ni trivs på kursen.

Fixa sa...

Matte träffade ju husse till en field på teoripass men den fielden och Fixa har aldrig träffats då de inte gått samma kurs och att den hunden med tvåbenta inte kom på Fieldträffen. Massagekursen verkar bra gäller för oss att få Fixa att slappna av längre stunder så vi kan koncentrera oss på massagen. Ha en fortsatt bra helg och en bra påskvecka!

Anonym sa...

Börjar med inlägget om Fixans halvårsdag! Så fint med bilderna så vi kunde följa hennes utvecling! Hon har då verkligen växt.....Nu är hon inte bara söt som valpar är, nu är hon dessutom snygg!*s*Jag har inte varit duktig på att aktivera Rut på länge promenaderna känner jag. Får skärpa mig där....Så fin bilden är på henne när hon sitter där på stenen! ha en skön påsk vecka ni med! Kram Anki

Skicka en kommentar