fredag 7 mars 2008

Förkylt

Under veckan som gått så har det hänt en del, bloggningen har dock varit lite dålig bl.a. p.g.a. förkylning hos tvåbenta.

Fixa har varit på hunddagis varje dag denna vecka fast med lite senare ankomst och tidigare hemgång. Allt fungerar utmärkt och Fixa sköter sig exemplariskt, enligt personalen på dagiset. Nu kan Fixa t.o.m. ligga kvar och vila i sin fåtölj när de andra hundarna busar (Fixa har en egen fåtölj på dagiset, lyx). Annars är det mycket bus som gäller …

I onsdags kväll var husse och Fixa på unghundskursen för sista gången. Vi missar avslutningen nästa vecka för då är vi dubbelbokade. Vi börjar nämligen en ny kurs – massagekurs! Då ska Fixa tillsammans med matte och husse lära sig hundmassage. Det blir nog en favorit hos "Fixis", gissar vi.

Några andra favoriter hos Fixan är:

Apelsiner är sååååå gott, tycker Fixa.


Strumpor är något som Fixa gillar att bära på. När husse sorterade tvätt igår kväll så hade Fixa en egen sorteringshög. I soffan låg nämligen 5 strumpor, 1 par kalsonger, 1 st. BH och två T-shirts, som Fixa hjälpt husse sortera ut. Fixa gillar att ha allt på samma plats. Ordning & reda ska det vara.


Lax är smaskigt, särskilt om man får en liten bit som extra 'krydda' på den vanliga hundmaten, mums.

Det var allt för nu ...

Ha det bra!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, hej!!
Så ni är förkylda! Hoppas det släpper sitt grepp snabbt!
Vad Fixan är duktig som till och med hjälper till med tvätten! :D
Det har ingen av våra fieldar gjort.. Misa hade en period när hon bar på sådana saker men ingen av de andra.. Hon kan hjälpa till att städa också tror jag! Perfekt!
Ha en bra helg!

Skicka en kommentar