tisdag 11 mars 2008

Fixa, hare och slutspel

Fixa testar mer och mer saker och provar vart gränserna går. I går smet hon ifrån husse när de var ute i området. Husse blev arg!>:) Fixa sprang tillbaka till husse när han visade ett tuggben. I kväll har vi gått en promenad runt delar av området och miljötränat. Många bilar och andra ljud och ljus i mörkret. Allt är inte trevligt enligt Fixa men det gick ganska bra ändå. När vi var ute alldeles nyss såg matte en hare i parken. Fixa har inte koll på harar än men gillar det hararna lämnar efter sig.
Nu får Fixa lära sig något nytt om husse-det är slutspel i ishockey och då blir husse som en annan person när det är match. Just nu sur:( för att han inte kan se matchen mellan vargar(Färjestad) och Indianer (Frölunda)Ja, ja det blir nog bra de med.
Imorgon skall vi börja på hundmassagekurs. Undrar just om inte upplägget på kursen är att Fixa skall lära sig att massera matte;)

Har e bra! >:D<

3 kommentarer:

Anonym sa...

De växer så fort och provar på lite gränser nu och då...men man blir lika förvånad och besviken varje gng, ör man har precis blivit invaggad i falsk trygghet!*s* Hoppas att det är Fixan som ska lära sig massera matte, det är ju mest nyttosamt tycker jag *ler* Hoppas det blir kul! //Anki & Rut

Anonym sa...

Åh vad bra med en Fixa som masserar matte!!! :D Det vore något det! Men vad lyxigt det kommer att bli för Fixan med egna spa dagar och massage! Kan en hund ha det bättre? :)

Anonym sa...

Fixa börjar bli stora tjejen:-)
Kan själv!

Skicka en kommentar