måndag 17 mars 2008

Snowroller

I morse vaknade vi i Göteborg upp till ett vintrigt och snöigt landskap. Detta var Fixans första snödag i Göteborg - vilken överraskning hon fick när hon gick ut genom dörren. Morgonturen blev inte riktigt som vanligt - Fixan var totalt urflippad - vilken glädje! Att man kan ha så kul med snö ... Fixan gick (eller rättare sagt flög) fram som en snöplog, hit och dit. Det var totalvägran när vi skulle gå in - vill inte - ska vara ute resten av dagen, typ. Tyvärr så höll inte husse med så det blev att pallra sig in i bilen för tur till hunddagis.

På eftermiddagen när husse hämtat Fixa på dagis så blev en snötur igen och då passade husse på att ta några kort och filmer med mobilkameran.


Fixa med snö på nosen efter att ha plöjt runt i snön.

(
av någon anledning så fungerar inte filmerna i Internet Explorer, däremot i Mozilla Firefox)


Fixa busar i snön, del 1


Fixa busar i snön, del 2.

Snöiga hälsningar Fixa med tvåbenta!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad härlig hon ser ut eran Fixa.
Känner igen mig kan jag säga, våran field kille är heltokig i snö han oxå!

Lena sa...

Fieldar och snö är något alldeles speciellt! Fixa ser ut att trivas med allt det vita. Sandra har inte fått uppleva snö mer än som hastigast första novemberveckan och vår Springer Frodo är fullständigt tokig i snö. Förra året låg han och höll krampaktigt fast i den sista lilla snödrivan på gräsmattan :-). Trevlig påskvecka från oss i Kennel Eudaimonia!

Anonym sa...

Snö är alla hundars lycka!!! :D
Så jag förstår Fixan!! Varför gå in när det finns så mycket underbart där ute??

Anonym sa...

Hundar och ungar samt en del vuxna blir som galna av snö!*s* Söt är hon med vitt på nosen iaf...Kunde inte se filmerna tyvärr,men jag har en bild i huvudet hur det går till när hon plöjer! //Anki

Anonym sa...

Fixa ser ut att gilla snön lika mycket som mina tussar.
Charlie & Ennio älskar snön jättemycket.
Fixa ser så söt ut med snö på nosen.
Ha en trevlig påskvecka!

Skicka en kommentar