onsdag 26 mars 2008

Fixas påsk

Fixa har varit ute och åkt bil x flera under påsken. Först upp till Värmland för att hälsa på hos husses och mattes familjer. Husses mamma fyllde år och Fixa fick träffa flera snälla personer som hon inte träffat förrut. Lilltösen Ida fyllde ett år under påsk. När Fixa hälsade på var Ida ledsen, under en kort stund. Fixa ville trösta Ida så att hon skulle bli glad igen:) Idas vällingflaska var mycket intressant och luktade gott,tyckte Fixa.Fixa tycker att det är kul att busa och nosa i snön. När hon träffade Golden farbror Charlie var hon betydligt lugnare, än tidigare gånger de träffats. Det var ungefär som om hon lärt sig att han inte är så intresserad av att busa.
Hemma igen tvättade och packade matte och husse om, innan nästa tur upp till husses föräldrar. Bra att Fixa finner sig i att åka bil. Denna gången fick Fixa stanna kvar i Värmland, medan matte och husse åkte på mattes farfars begravning. Fixa blev mycket bra ompysslad
:x och fick åka på biltur, hon sov med husses pappa i soffan, fick promenader och fick våffla men främst hundmat att äta. På natten sov Fixa i sängen mellan husses föräldrar och alla tre hade sovmorgon till åttatiden I-). När matte och husse kom tillbaka, kvällen därpå, var Fixa så glad att hon hann att kissa lite granna inne, innan vi hann ut i snön. Vi fick god mat att äta innan vi åkte hem. Hoppas att Fixa skötte sig bra så att hon kan bli passad fler tillfällen ;;).
Idag har vi avslutat massagekursen som varit lärorik och kul. Matte gav labradoren Pepsi en helkroppsmassage i kväll och det gick bra. Alla tre, husse, Fixa och matte fick diplom.
Ta hand om er själva och varandra.
Ha en bra vecka!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som om ni haft en bra påsk.. Ja begravning är ju tungt men den är ju viktig förstås och kan vara väldigt vacker på sitt sätt.
Vad bra att Fixa skolats in i föräldrahemmet!! :D Låter som om hon haft det bra!! Hon är säkert välkommen åter!

Anonym sa...

Finns väl ingen som inte kan tänka sig att passa Fixan!!!! Hon är ju för läcker vilket svärföräldrarna säkert kan intyga! Jobbigt med begravning, men samtidigt kan det vara ett "skönt" avslut på en människas tid på jorden, Han upphör ju inte, är bara mindre tillgänglig i allafall fysiskt. Kram Anki

Anonym sa...

Låter som ni haft en intensiv påskhelg!
Begravningar är jobbiga, men ibland är det skönt att få ett värdigt avslut.
Fixa är en super läcker hund, hon är så cool!

Anonym sa...

Instämmer med övriga, kan knappt se vad jag skriver eftersom jag inte har ngn lampa vid datorn längre*gammal & skumögd*

Skicka en kommentar