söndag 30 november 2008

Turné

Denna helg har Fixa spenderat i Säffle och husses föräldrar och i Hunnebostrand. Lördag morgon for vi iväg tidigt från Säffle till Skoghall och SSRK Värmlands utställning. Utställningen var uppdelad så att lördagen var en ren "Spanieldag" och där var Fixa enda anmälda Field. Domaren var norsk och hette Vidar Grundetjern och han var mycket trevlig. När det var Fixa och mattes tur att komma in i ringen så sade domaren: "och här kommer noblessen bland Spaniels" !!! Domaren tyckte om Fixan MEN att hon behöver tid att växa till sig. Kritiken finns att läsa nedan.

Fixas kritik.
Fixa har fått syn på husse bakom kameran.
Fixa och matte visar upp sig i ringen.

Efter att vi kommit tillbaka från utställningen besökte vi Ida, Linda, Mats och Charlie i Säffle. Ida och Fixa var lika förtjusta i såpbubblor :)

Charlie och Fixa.
Fixa och Ida med varsin leksak.
Ida och Fixa.
Vem har roligast Ida, Fixa eller matte?

På lördag eftermiddag så fortsatte vi ner till Hunnebostrand. Där blev sköna promenader för Fixa. Idag var husse, matte och Fixa ute vid Ramsvikslandet och vandrade. Trots regnet så var det en skön promenad. Fixa hittade "snacks" i "big pack size" när vi gick genom kreaturshagarna - usch ... Fixa älskar att springa runt bland klipporna och undersöka men det gäller att hålla koll på matte och husse så att man inte blir efter - det bästa är ju att vara först!

Fixa kommer på inkallning (det fungerar :) )
Fixa med havet bakom sig.

Nu är det en trött Fixa som vilar sig i soffan, imorgon är det hunddagis igen och där är det bus som gäller. Där ingår hon i "busgänget" där tre av fem busfrön är bruna ...

Ha en skön början på veckan!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var ju en riktig turné! :)
Kritiken var hyfsad i alla fall även om jag inte håller med om lösa ögonlockskanter på Fixa! Det har hon ju inte! Rörelse.. det är så olika från gång till gång.. Fast det var ju tjusigt uttryckt med nobless bland spaniels! *Me like*!! :)
Ha en fortsatt skön adventstid!!!

Leif sa...

Vilken fart det verkar vara på inkallningen;-) Vad det är vackert med klippor, havet och en fieldspaniel på samma bild. Nelson håller med om att det är viktigt att hålla koll på husse och matte.

Anonym sa...

Ni är så aktiva! Kul att läsa om era äventyr...Vad festligt att Fieldarna är noblessen bland spaniels=o) Her Royal Highness!! Jo, det låter bra tycker jag på en liten Fixa*s* Glad hon ser ut på inkallnings bilden! Kul att se....

Anonym sa...

Härligt att läsa om nya äventyr hos familjen Fixa =)
Visst är det kul när inkallningen sitter.

Noblessen bland spaniels...jag håller med, vackra hundar är det!

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Anonym sa...

Vilken aktiv helg! Fixa ser ut att ha haft det jättekul! Fina bilder, särskilt den på klippan! Ha en bra vecka! Tänk att det redan är december!

Anonym sa...

Grattis till fint vänstervarvs resultat!
Skönt med en minisemester ibland :0)
Ha en skön vecka!

Unknown sa...

Vad mycket ni hunnit med! Roligt att domaren gillade Fixa och vem skulle inte göra det, så fin som hon är! Vackra foton vid vattnet! Ha en bra första decembervecka!

Skicka en kommentar