tisdag 11 november 2008

Rabies

I eftermiddag så var vi på Västra Djursjukhuset med Fixan. Det var dags för Fixa att få den första sprutan med rabiesvaccin, nu ska hon börja utveckla antikroppar mot rabiesen. Har man hund så får man planera sin semester utomlands i god tid. Vi vet inte vert vi ska åka på semester men eftersom som det tar ett halvår innan man får rabiesvaccinationen godkänd så börjar vi nu med Fixas vaccinationer. Fixa och husse tycker att våren i Toscana eller Provencé inte är så dum.
Fixa tycker fortfarande att det är lite obehagligt hos veterinären, det kom efter att hon fick operera ut sin mjölkhörntand som gått av och blivit inflammerad.  Det är inga problem med vet.besöken men Fixa tycker inte djursjukhuset inte är den bästa platsen på jorden.


Fixa väntar på att veterinären som komma tillbaka med sprutan.
Vips så var det över, inga problem.

Ha det bra!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul med hund pass, då kan ni se världen tillsammans. Vilka äventyr Fixa kommer att få vara med om.

Ha de bra!

Anonym sa...

Toscana låter härligt!! Kan tänka mig att det är kul för en Fixis att få chans att se världen!! :D Och för matte och husse att ha sin goding med på semester, inte att förglömma!

Unknown sa...

Vilken super-semester ni kommer att få! Fixa blir nog uppmärksammad på resan av folk som inte vet vad det är för ras. Tur att det går att ta med sig sin bästa vän när man åker iväg. Ska Fixa ha foto i passet?

Anonym sa...

Ett stort Grattis till Fixans resultat både i skogen och i ringen, Jättekul!
Ha det gott!

Anonym sa...

Vad roligt att ni ska ta med Fixa utomlands! Tudor har varit i Europa tre gånger och det har gått jättebra! Frankrike är favoritlandet där han är välkommen överallt! Om ni vill ha tips är det bara att höra av er! Vågar ni flyga med Fixa? Tudor är ingen hund vi skulle sätta på ett flyg men alla tre gillar att åka bil så det går så bra! Ha en jättebra helg!!

Anonym sa...

Förstår Fixa såväl. jag jublar inte heller precis när vi går till vetten, men det kankse mest är för att det blir så dyrt?!*s* Nä, men allvar, det är ju inget kul att gå till doktorn, vare sig man är hund el människa.

Skicka en kommentar