torsdag 27 november 2008

Hundpromenad med Fixa i skogen

I eftermiddags åkte Fixa och matte till skogsparken och gick en rolig promenad. Fixa fick träna balansen genom att gå på en lång stock och det gick mycket bra. Vi tränade även på att gå fint i koppet och inkallning samt stadgeövningar som "sitt kvar". Fixa hittade även ett nytt godisträd vilket hon tyckte var roligt för då fick hon använda nos och hjärna. Det mörknade under tiden vi var i skogen och därför var det inte lätt att ta kort. Fixa fick ha på sig reflexvästen för att lättare synas och hon gillade att få springa lös i inhägnade och kom fint på inkallningar. *me like*

Fixa tränar på "Sitt kvar".

Efter turen blev det Hund SPA här hemma och packning av väskor för i morgon åker vi till Värmland. I kväll hann Fixa även med att busa med sitt nya lekdjur bävern som inte piper utan som har ett annat ljud. Söt var den i alla fall så matte kunde inte motstå den och Fixa tycker den är kul:)
Ha en bra helg allihopa och en fin 1:a advent! Buskramar från oss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en skön helg i Värmland och en trevlig 1:advent!

Anonym sa...

Låter som en mysig promenad för Fixa och Matte!! Ha det gott i Värmland och vi håller tummar!! :D Kör försiktigt i adventstrafiken.

Skicka en kommentar