fredag 7 november 2008

Chester tillrätta! Hurra!

Underbara nyheter har nått oss: Med hjälp av tips från en gård där man lyssnat på efterlysningen i P4 idag så hittades Chester vid en gården ca 1 mil från Förlanda - lite mager MEN välbehållen! Nu slipper vi oroa oss för den lille brownien som varit ute i skogen alldeles själv.

Nedan är det några bilder från när Fixa och Chester busade i Slottsskogen när de bara var 4 månader.


Ikväll så åker Fixa tillsammans med mamma Frosty, buskompis Lova ner till Skåne för att ladda på hotell inför SSRK-utställningen i Åstorp imorgon. Husse åker norrut mot Säffle för att titta på SSRK:s fältprov imorgon. Där deltar Majsan med Malte. Det kanske blir något för Fixa i framtiden.

Ha en trevlig helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga nyheter! Så glad jag är att han är funnen! Välkomna till Skåne hela gänget, ett ögonblick trodde jag att ni kanske skulle till Malmö på söndag. Då hade vi kunnat träffas IRL, men det får bli till en annan gång=o)

Anonym sa...

Hej på Er! Lycka till i Skåne! Vi tycker att ni har varit så snälla och schysta mot Chesters familj! Härligt att han blivit hittad!
Måste vara en stark och tuff liten kille som klarar sig så många dagar på egen "tass".
Mvh Harriet och Mats

Anonym sa...

Underbart att Chester är hemma igen!
Stort lycka till i helgen!!

Unknown sa...

Vi är också lättade över att Chester har hittat hem!!! Roliga valp-busbilder :)! Lycka till på utställningen och ha en trevlig helg! Kram från Trosa-gänget!

Skicka en kommentar