tisdag 18 november 2008

Tisdag

Tack för alla lyckoönskningar och gratulationer som vi fått för Fixas framgångar i viltspåren!
Det är så roligt att se Fixa när hon jobbar med ettt spår för vi ser hur roligt hon tycker det är och hon är mycket koncentrerad och målmedveten-fram till den goa klöven och smaka på den, det är Fixas mål.
Fixa hälsar till Lotus att med målmedvetenhet och smart övertalningsförmåga så är det inget problem att få med sig tvåbenta ut i skogen. Vi gillar ju att vara i skogen alla tre och trivs med att träna viltspår och det är roligt att dela intressen både två -och fyrbenta. Att det sedan går bra är ju en extra sporre!
Nu när vi blivit inspirerade av er andra som åker utomlands med hundar så håller vi på och vaccinerar Fixa mot rabies för att troligen åka iväg vi med. Tudor och Emeli har ju rest en del i Frankrike och vi tar gärna emot tips. Resmål är inte bestämt ännu för vår del. Måste man kunna franska för att resa i Frankrike?, för tvåbenta menar jag. Fixa lär ju säkert kunna kommunicera med de franska hundarna. Om hon skall ha foto i sitt hundpass har jag ingen aning om om det behövs. Har ni andra foto på hunden i hundpasset?
Idag hade vi sovmorgon och det var skönt. När Fixa och matte var ute på kort morgonpromenad så ösregnade det och då var det bra med regntäcke och regnkläder. Hoppas att det är bättre väder längre fram i veckan för man vill ju att hunden skall se fin ut när man tar kort:)
Ha en bra kväll!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har inte kommit längre än till Gotland med våra tussar.
Men lite sugen blir man att vidga sina vyer.
Vi har oxå haft ett regnoväder hela dagen, tyvärr kan inte tussarna ha regntäcken! för så fort täcket kommer på vet inte tussarna hur benen fungerar, dom kan inte gå =(
Så hos oss går det åt tonvis med handdukar!
Ha en bra kväll=)

Anonym sa...

Fixa hamnade i precis rätt familj!! Som kan ta vara på hennes och trivs med hennes livslust och kapacitet!! Tack för det!! :)
Vi har inte bilder på hundarna i passen..men vi har bara rest till Danmark - vet inte men regler kan ju också skifta mellan olika länder.
Det är trevligt att resa med hund i alla fall och att uppleva resan även ur en hunds synvinkel...
Ha det så gott!

Anonym sa...

Tja Fixa! ska försöka med din teknik får se hur det går. Matte påstår nämligen att det inte är så lyckat att lägga o gå spår i snö :0(. Dessa tokiga tvåbeningar :0).
Just nu ligger vi o smaskar på älgben MUMS!
Ha det gott o puss på dig Fixa!

Unknown sa...

JÄTTEGRATTIS så här lite i efterskott till Fixa, matte och husse!!! Jag har inte hunnit skriva i din förra blogg. Det måste kännas toppen! Stora gosiga Field-kramar till vinnartjejen!!!

Anonym sa...

Bra för Fixa att hon hamnade hos er eftersom hon verkar vara lite av en naturbegåvning när det gäller viltspår. Tur att ni tycker det är lika kul så hon kan fortsätta att utvecklas inom det. ROPAR TILL FIXA: Du har haft tur som hamnat hos Elin och Husse *kom min själ inte på vad han heter* Grattis än en gång till er fulla pott, Kram

Skicka en kommentar