lördag 16 februari 2008

Nya kompisar

Fixa har varit busig idag >:) Tagit bok ur bokhyllan, sprungit med en av husses skor och gjort annat smått och gott här hemma. På eftermiddagen har vi varit hemma hos familjen Gustafsson som bor utanför Göteborg. Fixa fick nya kompisar i familjens barn Emy och Elin. De verkade ha roligt :-) alla tre, men blev också trötta för det var ju svårt att ta paus i lekandet. Fixa var duktig och flickorna med och nu vilar Fixa här hemma i soffan I-). Tack hela familjen Gustafsson för att vi fick komma och hälsa på och för gott fika! Tillbyggnaden verkar bra och mysig:)
I morgon är det ny utflykt på gång och det ser vi fram emot.
Ha en bra lördagskväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att få leka med lite två benings valpar! Barn och hundar verkar ofta trivas bra tillsamans....Oskar och Rut är i bland oskiljaktiga...fast ibland får jag klart gripa in.....annars skulle det bli allt för livligt hela tiden *asg* Utflykt i morgon också, vad roligt! hoppas man får läsa om det i morgon dagens blogg och lite fina kort på den ljuvliga Fixan! //Anki

Anonym sa...

Tvåbeningsvalpar & fyrbenta dylika brukar ha himla kul ihop..ibland mer än vad som är nyttigt (tänker på inredning då..*asg*)
Instämmwer med Anki, vill se bilder på liten Fixa.

Ha det!!

//Marie

Anonym sa...

Gissa en som blev lycklig över i morgon!!! Nellie!!! "Fixa, JAAA" ropade hon!! :D
Hon var ju extra förtjust i just Fixa...
Vi ses!!

Skicka en kommentar