onsdag 20 februari 2008

Hundkurs och leta efter strumpa

Fixa och husse har varit på jobbet idag och bland annat haft sällskap av två lakritstroll med matte:) Eftermiddagen jobbade F o husse hemifrån och åkte sedan till unghundskurs, dit matte kom en stund senare. Idag var det mest husse som tränade med Fixa-de har utställningspremiär i helgen och har inköpt utställningskoppel idag. Komma på inkallning och sätta sig fint vid sida av matte gick bra idag och sitta och ligga kvar klarade Fixa och husse bra. Det gick även bra för Fixa och husse att gå slalom runt de andra hundarna med husse/matte men att stanna det var lite svårare.
När vi kom hem tappade husse upp ett bad till sig och då fick ju Fixa en STOR vattenskål att dricka ur:) Sedan fattades en av husses strumpor. Strumpan låg i soffan, den hade liftat med Fixa.
Ha en bra kväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så snäll Fixan är som tar upp liftande strumpor...gudarna et inte hur den annars skulle kunna ta sig till soffan!*s* Roligt att det gick bra på kursen, väldigt duktigt av husse och Fixa att kunna gå slalomen!!!!*jublar* Vad skoj det ska bli med första utställningen.....Ta med kameran, annars blir jag olycklig*ler* //Anki

Anonym sa...

Duktiga ni som redan är på unghundskurs! :D
Spännande med utställningspremiären! Håller tummarna för er!! Viktigast är ju att Fixan tycker att det är kul!! Så en god köttbulle i handen är väl inte fel i det läget!! :D
Brorsan Noa har blivit en STOR field redan! Han väger 20 kg berättade matte idag! Oj!! Ska bli kul att träffa F-valpar på träffen. Hittills har Filemon, Noa, Jonna och Findus anmält sig förutom Fixa!! Som sagt kommer pappa Moses och såklart mamma Frosty också! Farbror Aron och faster Irma.. Det blir kul! :)

Anonym sa...

Ni verkar ha en riktigt duktig liten tjej!
Det är roligt att gå kurs.
Charlie ska få gå kurs i april.
//Lena med finska lapparna Charlie & Ennio

Skicka en kommentar