torsdag 21 februari 2008

Fixas kompis och träning

Fixa har varit på dagis idag och när husse kom så fick han veta att Fixa har en egen dagiskompis. En hund som hon gillar att busa med extra mycket. Det är en blandrashund med flera stora raser i sig som rottvailer, labbe o irl. setter :) Efter dagis är Fixa ibland trött och idag vilade hon till och med när vi åt kvällsmat I-). Vi har varit ute i lillparken och tränat på att gå i koppel, på att stå fint och på att gå i ring Fixa och matte. Hörnplaceringar fick bli befintliga lyktstolpar och träd. Grannarna undrar nog vad vi håller på med ute i mörkret :-/ . Fixa var duktig och blodpudding är ett uppskattat belöningsgodis för tillfället.

Ha en bra kväll och en kul start på helgen! >:D<



3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket härligt liv du har Fixa!! Massor av hundar och härlig träning!! Det kan inte bli annat än bra!! Ni anmäler väl till Uddevalla också?? Jag hoppas det!
Vi har fått pappret från viltspårskursen nu - så de hade inte tappat bort oss som väl var! Det ska bli roligt det med!! Har varit på gång flera gånger med viltspår - men så har tiken löpt vid kurstillfället eller något annat som varit förhinder. Har inte gått det sedan Molly var ung!! DET är ett tag sedan!

Anonym sa...

Många är de hundar som tränas under befintliga ljuspunkter under den mörka årstiden...Affärernas parkering, parker odyl....man tar vad man hittar*s* Vad roligt att Fixan har en speciell dagis kompis...då blir det extra kul att gå dit! Hoppas ni också får en bra helg OCH....VI HÅLLER TUMMARNA!!!//Anki & Rut

Anonym sa...

Kul att Fixa trivs på dagis!
Våra grannar har nog oxå undrat och skakat på huvudet åt oss ett antal gånger, men det bjuder vi på:-).
Ha en trevlig helg!

Skicka en kommentar