måndag 4 februari 2008

Fixan på dagis!

Idag började Fixa på hunddagis! Husse och Fixa checkade in vid 8-tiden och Fixan hämtades vid 12-tiden. Fixa ska skolas in så att det blir en lugn start på dagislivet därför ska hon vara där tre halvdagar de första veckorna. Fixa ska även börja unghundskursen denna vecka så hon måste få lite lugn och ro att vila också. Det får inte blir för mycket av det goda. Hunddagiset som Fixan går på heter Hundstjärnan och det ligger vid Ringön, bakom Blå Stjärnan. Ganska snart så hälsade Fixa på sina blivande kompisar och spanade in en skööön skinnfotölj.


Fixan spanar på de andra hundarna bakom stängslet.



Fixan undersöker lokalerna, hon hittade en skön skinnfotölj direkt :)


Fixan hann med att träffa nästan alla hundkompisarna på dagiset idag och imorgon så fortsätter introduktionen. När husse kom vid lunch så var det full fart på Fixan, hon hade haft svårt att vara still och det är Fixan bra på :)) att inte vara still. Det är bus, bus och bus som gäller. Å andra sidan så var det ju första dagen i ny miljö med en massa nya lekkompisar, vem kan vara still då :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj är det redan dags!! :D Liten blir stor!! Det blir säkert roligt för Fixan med dagis! Perfekt med hundkompisar runt sig varje dag och nya människor - bättre social träning kan hon knappast få! :)

Anonym sa...

Kul med dagis!!

Hon verkar ha haft roligt med sin nya vänner..
Får hon frukt med sig? *skrattar*

Anonym sa...

Så det var det som var det spännande äventyret! Vad skojigt för henne, bättre socialträning (som Madeleine skrev) kan hon ju nästan inte få. Hon kanske rentav somnar mitt i maten på kvällen, som barnen gör när de börjar på dagis. Alla intryck gör en vovve trött. //Anki & Rut

Skicka en kommentar