onsdag 28 januari 2009

RyggSkott

I onsdags gick matte hem och lade sig efter skolan. Husse fick hämta Fixa på dagis. Sedan sov tjejerna i stort sett hela tiden och husse internettade på förkylda hundar. På fredagen åkte ju husse med Fixa till veterinären för nysningar, trött hund och rinnande ögon. Antibiotika och ögonsalva får Fixa två gånger/dag och det går bra. Fixa får ju extra gott som pannbiffsbit eller gott hundgodis efteråt så då går det på ett kick:) Sovit är mest vad vi gjort alla tre den sista veckan så ni som väntat på blogg har inte missat så mycket. Nu är matte med på benen igen och idag har Fixa varit med i bilen när det handlades mat. Skönt att det händer något, verkar Fixa tycka. Hon är mycket pigg och vill busa men hon får inte så mycket bus tillbaka utan mer smask i Kongen och hjärngympalekar. Husse är den som har mest influensa nu, han är ju lite seg i starten...dessutom har han dragit på sig ryggskott och att då ha benhandlande personal på hemmaplan gillar inte husse hela tiden, om vi säger så. Så imorgon får vi flickor åka hemifrån så att det blir lite lugnare här hemma. Tack för alla kryapåoss-hälsningar från er allihopa!

Ha en bra fortsättning på veckan allihopa och tvätta händerna noga för att hålla bacilluskorna borta!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att 2 av 3 är på benen igen :0)
Jodå vi ska ut o busa åt er i morgon!
Inte kul med influensa o den där sjukan som jag verkligen inte gillar, vinter........ :0(
Handsprit används i mängder nu på jobbet kan jag säga!

Ha det gott!!!

Anonym sa...

Åh, ni lever!! ;-) Två av tre på benen, det är ju framsteg det.
Jaså - är det massagen som hussen inte vill ha?? :D Det är ju Fixa som brukar få det men kan väl inte vara så illa för en människa heller? Fixa blir ju trött av massagen så mer sömn får det bli för husse då han är färdigbehandlad. Så kommer han snart utvilad igen på benen!!
Fortsatt krya på er alla!

Anonym sa...

Skönt att höra att ni börjar friskna på er!
Ryggskott & influensa låter inget vidare. Stackars husse!
Tur att ni flickor är på benen igen =)

Ha en bra dag!

Unknown sa...

Va' bra att ni börjar tillfriskna! Vi blev lite oroliga. Otur för husse som fått dubbla besvär - mattes massagekurs kanske kommmer till användning? Hoppas lilla Fixa snart är helt återställd! Krya-på-er-kramar från ett decimerat nallegäng i Trosa (tjejerna på löp-kollon).

Elsa, Ludde & Diesel sa...

Hej!

Hoppas ni blir av med den sista krassligheten också och lycka till med inkallningsträningen! Skulle ni kunna maila lite synpunkter på kursen till mig (elsa@nordharna.se)? Gärna svara på dessa frågor:
* Vad har varit den största aha-upplevelsen för dig?
* Vad är du bra på?
* Vad behöver du förbättra?
* Har du några synpunkter på upplägget av kursen?

Anonym sa...

Vilken otur ni har haft med alla sjukdomar! Och så ryggskott ovanpå alltihopa....*tycker synd om* Hoppas ni snart är på benen igen så vi kan få ta del av alla roligheter ni hittar på=o)

Kram

Skicka en kommentar