lördag 3 januari 2009

MyDog Dag 1

Hej!
Idag började den stora hundutställningen MyDog här i Götlaborg ;)
Fixa tog med sig sin ryggsäck, matte och husse och sedan bar det av till Svenska Mässan tidigt i morse. Vi hittade en bra parkering så vi slapp att gå så långt. Matte gick in vanliga ingången medans både Fixa och husse klarade veterinärkontrollen ;) Inne på MyDog var det ganska lugnt såpass tidigt på morgonen. Vid rastorget träffade vi Majsan med Malte och Viggo samt Elin o Gunilla med Doris. Fixa blev glad över att hitta en lekkompis så hon och Doris har busat och lekt en stor del av dagen. Det var roligt att stå i rasmontern och försöka svara på frågor om field spaniels från de människor som kom fram och var intresserade. En cockerspaniel smet iväg från sin monter intill oss och "gjorde utställningen" ganska tidigt på förmiddagen. Ägaren hämtade den och vovsingen var sedan åter representant i sin monter. Fixa verkade trivas att bli klappad och kelad med och delade ut kramar till alla som ville ha en. Majsan skulle köpa trimbord och med tanke på vad husse sa när vi trimmade Fixa på badrumsgolvet senast (han tyckte det var obekvämt, vilket det är) så följde husse med. Så innan klockan var mycket så var trimbord inhandlat och sedan blev det andra braiga saker som den hundmat som vår sötnos äter, men nu till halva priset. Fixa träffade även sin "dagisfröken" Lina, ett kärt återssende efter helgerna. På eftermiddagen var det rasparad där husse och Majsan visade upp Fixa, Malte, Doris och Viggo i den stora ringen. Efter paraden återvände vi till rasmontern där Fixa nu fick sällskap av Bruno med Ingvor och Kenth. Fixa försökte att få igång lek med Bruno men han var inte lika intresserad som Doris varit så det blev en lite lugnare eftermiddag för Fixa. Nu slappar Fixis i soffan och imorgon skall vi tillbaka till MyDog i sällskap med Madelene och hundarna Dante och Lova. Lova och Fixa är ju buskompisar så undrar om de kommer att riva montern eller vad som händer. Ja, busas kommer det nog att göras :D Givetvis så glömde vi kameran hemma idag men mobilerna var med så därav den höga kvaliten på bilderna nedan ;) 
Malte och Viggo stylar på deras nya trimbord.
Bruno och Fixa spanar in besökare.
Fixa gosar med en flicka

6 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken rolig My Dog-dag ni har haft :)! Kul att ni hittade sånt som ni behövde, mässor är toppen att shoppa loss på! Vad många lekkompisar Fixa har haft, hon verkar busa bra med Doris (jag har en moster med samma namn och hon är också ganska busig trots 60 fyllda:))förutom Lova förståss. Jag tycker bilderna blev fina, ni har säkert nya mobiler? God Fortsättningskram på ett nytt härligt Field-år!!!

Anonym sa...

Vilken toppen dag för Fixa! Husse & matte oxå kan jag tro.
Shoppa är alltid kul speciellt hundsaker =)
Hoppas montern står kvar imorgon efter lite Fixa och Lova bus =)
Ha de gott!
ps glöm inte kameran....för bilder gillar vi ds

Anonym sa...

Hej
Vad roligt ni verkar ha haft på MyDog. Du frågade på bloggen om Ella och Smilla kommer till MyDog. Smilla kommer men inte Ella. Ella är inte rastypisk på ngt sätt. Ska bli kul att träffa er och alla andra fieldflockar på MyDog. Lycka till i ringen mvh Karin Ingbrant Norrköping

Anonym sa...

Vilken upplevelse det måste vara! Utställning i många dagar o massa hundar att titta på , härligt!
Ha det gott!!!

Anonym sa...

Vad duktiga ni är alla tre - som fixar My Dog i dagarna tre!! Tack för sällskapet i montern idag och vi ses igen!!
Madelene, Lova, Frosty och Dante

Anonym sa...

Jaha, så fenomenet att vara född i fel kropp existerar även bland hundar! Tänker på Cockern som ville vara Field*asg*
Ni verkar ha kul där ni står och representerar och det är ju för väl att Fixa kan konsten att roa sig så tiden inte blir för lång=o)

Ha det bäst!

Skicka en kommentar