måndag 5 januari 2009

MyDog dag 3 - utställningsdags

Tredje dagen på MyDog är avklarad och idag var det dags för nationell Fieldutställning med 15 st. Fieldar i ringen. Det var kul att träffa fina och trevliga Fieldar med lika trevliga tvåbenta. Fixa gick upp i unghundsklass idag då hon nu är 15 månader. Där mötte Fixa fieldtikarna Ceben Wenda, Sessan, Doris och Alice. Fixa fick en 2:a med likadan kritik som hon brukar få - mycket outvecklad för sin ålder med brant kors och utfälld päls. Domaren Bertil Lundgren var mkt. trevlig och han sade att Fixa behöver tid att utvecklas. Ceben Wenda blev BIM och Svante (Periwinkle's Cinnamon) blev BIR.Veteranklassen vanns av Oscar (Kingsmist Archer) och i valpklassen blev Smilla (Periwinkle's Dark Lady) BIR-valp. Grattis alla vinnare från oss! Bilder från dagens finns nedan med specialbilder till Anki.

Husse och Doris.
Dante vilar innan utställningen.
Nellie (på filten) tillsammans med Lova och Dante.
Smilla med matte Karin och Lova (till höger).
Sessan i knät på lillmatte Fanny.
Ceben Wenda i knät på lillmatte.
Lova (HaSaTy´s Alfa Julia)
Smilla och Svante.
Lova och Smilla med mattar i ringen.
Fixa och husse tittar på när valparna gör upp.
Svante med matte och domaren.
Oscar med matte.
Husse och Fixa i ringen.
Husse och Fixa framför domaren.
Domaren berättar för husse att Fixa behöver tid att utvecklas.
SVCH "Alice" med matte Lena.
BIR Svante (Periwinkle's Cinnamon) och BIM Ceben Wenda
Bild tagen till Anki, Dansk-Svensk gårdshunds rasmonter.
En Dansk-Svensk gårdshund.
Samma vovve.

Imorgon är det dag 4 på MyDog med internationell uts. för Fieldarna med 4 st. anmälda. Vi är hemma och vilar, tre dagar på MyDog tar på krafterna både på tvåbenta och fyrbenta.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Va kul att få se bilder o läsa om hur det gick på My Dog :0) Tack så mycket!!!!
Fixa ser så slät o blank o fin ut i pälsen har ni nåt specialknep? Våran godbit ser ut som en "afgan" där bak lurvig o fin :0) hi hi.
Ha det gott !!!

Anonym sa...

Hej igen!!
Tack för sällskapet under dagarna på My Dog!! Fixa och husse är fantastiska!! Per får mitt handlerpris idag! Så fint du visade Fixa och jag funderar på att låna ut Lova för visning framöver... :) Fast jag får väl träna mig själv i visning lite mer själv förstås! :D
Fina bilder - och jag plockar några av dem till min blogg också.. Vår lilla kamera har svårt att räcka till på utställning..
Ha en skön vilodag i morgon! Det ska vi ha!

Unknown sa...

Vad roligt med så fina bilder från My Dog! Det känns nästan som att ha varit där själv :). Grattiskramar till Fixa som har tiden för sig!!! Ha en bra Trettondagsafton och Trettondag!

Leif sa...

Det verkar roligt med utställningar. Nelson är rätt bra på att busa han med även om han för tillfället ligger och sover i husses fotölj.

Anonym sa...

Vad kul att ni tog så många bilder från My Dog. Härligt att få se när man inte själv är på plats.
Jag tycker Fixa är en jättefin tjej, så duktig, så cool.
Förstår att ni är trötta efter tre dagar i vimlet.
Ha en skön tretton helg!

Anonym sa...

Tackar tackar!!!! Kände inte igen tjejerna som satt i montern så de är nog inga "Skåneskrabbor"*s* Nåja, då blev det 2 a i dag, men hon är iaf Viltspårschampion, och för att bli det måste man prestera något, så det är mer värt i mina ögon...Hur hunden döms i ringen är ändå lite beroendwe på domarens tycke och smak. Vi tycker ändå att hon snyggig!!!!!

Kram

Skicka en kommentar