söndag 22 februari 2009

Solig hundpromenad

I morse var tjejerna uppe rätt tidigt för att vara söndag och Fixa kollade så att matte packade med rätt saker för utflykten. Sedan tog vi bilen och färjade x 2= tur till Rörö och familjen Ryberg. På vägen ut såg vi många ejdrar och svanar och havet var lugnare just här, än vad matte hade trott med tanke på gårdagens värderprognos. När vi kom fram så kände Fixa igen sig och ville ut ur bilen, fort. Hon började att skaka tänder för att hon var så glad och det lät nästan som marraccas. Vi gick en skön och rolig promenad tillsammans med Madelene, mamma Frosty, Misa och Lova. Solen sken och snön låg kvar på marken sedan gårdagskvällens snöväder. På vissa ställen var det helt snöfritt medans det på andra ställen var snövallar när mycket snö hade blåst ihop på ett ställe. Snön var kramig och hundarna tog vilopauser mellan busandet. Snön gjorde ju att alla dofter förstärktes och det var mycket att lukta efter med hundnosarna. Hundtjejerna busade och vi hade det alla en go promenad med en del hundprat men även annat som ditten och datten. På västsidan av ön dånade havet men klipporna dämpade ljudet en hel del så det var ganska lugnt där vi gick på strandängen. Fixa kom fint på alla inkallningar idag, även när det fanns ett litet men samtidigt stort störningsmoment i att sluta busa med buskompisen Lova och istället springa till matte på inkallning. Matte var stolt och glad så nu har vi tränat lite inför jaktlydnadskursen som Fixa och husse skall börja till helgen. När vi kom tillbaka passade matte på att gosa med Molly och Irma som varit hemma. Det bjöds på god fiskrätt och glass med bär till efterrätt och det var mycket gott! Det känns verkligen roligt och bra att vara med i FMH-klubbens Röröfilial:)

-Får jag lov? frågar Fixa Misa, efter att ha sett på let´s Dance i lördags.
Frosty och Lova tyckte att det luktade så mycket gott och spännande i snön.
Misa tycker det är skönt att vara ute i snön och vårsolen.
Fixa och Lova.
Bushundarna Lova, Fixa och Misa i en hög.
Fina Fixan i snön.
Idag var det bra fotoväder så det kommer fler bilder under veckan som kommer. För den som inte kan vänta finns det säkert mer bilder i Maxfields blogg.
Tack så mycket hela familjen Ryberg för en trevlig och rolig dag!
Ha en bra söndagskväll och en bra början på veckan alla bloggläsare!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig dag Fixa och matte fick med sol och snö. Fixa ser ut att njuta när hon kommer till Rörö.
Underbara bilder.

Ha en trevlig kväll

Anonym sa...

Visst var det skönt ute idag! Vinter och vår på samma gång!! Varmt och skönt i solen och snö under fötterna!
Glada hundbusar också - som bara njöt av livet! Tack för trevligt besök och välkommen åter!! :)

Anonym sa...

Nu är det vi som inte har någon snö=o( Det har regnat och regnat, så det är en fröjd att se att ni iaf fått behålla den snö som till sist bestämde sig för att landa hos er.
Ser ju direkt att det är en eldig latino dans som Fixa bjuder upp till=o) Misa följer med fint och har hela tassen med tillhörande underben med tyngd och kontakt på underlaget. *asg* Ja, nu satt jag här och drömde mig bort märker jag*flinar*

Kram

Unknown sa...

Fina foton från en härlig vinterdag :)! Kul för vovvarna att få leka tillsammans i snön! Frodo och Sandra "snöbadar" här :). Snygga danskavaljerer som tar sig en svängom! Hoppas veckan som kommer går som en dans och att det fina vädret håller i sig hos er! Ha det gott!

Anonym sa...

Vilka bus hundar ! De ser ut att ha så roligt tillsammans :0)
Ha en skön vecka

Skicka en kommentar