måndag 2 februari 2009

Anna, Buster och Leksak

Igår hade vi besök av mattes lillasyster Anna,  det är jättekul tycker Fixa.  Tjejerna var på en utflykt norrut i Bohuslän under dagen. Det var dock en besviken fyrbent som inte fattade att  Anna kunde stänga dörren till sovrummet igår kväll och inte ville ha en sängkompis.

Fixa på utflykt i sitt "Back on Track" -täcke.
 
Matte och Fixa.

När husse och Fixa skulle gå den korta kvällspromenaden igår så kom vi inte långt innan det slog stopp, tvärstopp. Fixa hade spanat in en av sina favoriter som bor en gata från oss, Buster, en Jack Russel som Fixa träffat på hunddagiset. Buster som var ute med sin matte Cissi hade också slagit stopp. Det slutade med att vi fick ta följe och gå en gemensam runda. Lycka tänkte Fixa som hela promenaden försökte få igång bus med Buster men businviterna besvarades inte igår ...

Efter att husse hämtat Fixa på dagis idag så åkte de upp till "inhägnaden "och busade. Fixa fick testa en ny leksak ... en leksak i gummi som husse var inne på Huveröds och köpte. Det är farligt att bo så nära en hundtillbehörsaffär.

 
Det blev inte riktigt så bra som husse tänkt sig. Fixa tyckte gummidelen var läskig att bita i och det var remmen som var häftigt att bita och dra i. Men trots detta blev det succé - buskul sak, tyckte Fixa. Leksaken är lagom stor att ha med i jackfickan som belöning istället för godis, variation är bra, det blir lätt mkt. godis.

Ha det bäst!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag arbetstränade i djuraffären och jag fick stålsätta mig för att inte köpa saker varje dag.
Leksaken ser jättekul ut!

Ha en bra kväll!

Anonym sa...

Vilken häftig leksak !!! Den skulle Jojje älska :0) Han har ett leksaks däck han i gummi!
Visst är det kul att gå på promenad med andra hundar o bra träning desutom.
En liten fråga vilken storlek har Fixa på sitt Back on track täcke o vad kostade det?
Har en känsla av att Lotus inte är färdigväxt än men ett sånt täcka ska han ha!
Ha det gott :0)

Anonym sa...

Fixis är fin i sitt nya täcke!! Leksaken ser kul ut!! Här har vi ju en svart leksakshuligan som tar allt till sig som sina leksaker.. ;)
Ha en fortsatt bra vecka!!

Unknown sa...

Visst är de fina, championatstavlorna! Vi har ramat in Sandras med guldram :). Kul att träningen går så bra för er, Fixa är snygg i täcket! Roligt med leksaker, vi hade många ett tag, tills Aragorn tuggade sönder alltsammans...Ha en bra vecka!

Leif sa...

Nelson tycker oxå att gummidelen är läskig, så den får jag hålla i om vi ska kampa:-). Har tänkt smörja in gummidelen med leverpastej för att göra den aptitligare.

Anonym sa...

En liten utmaning i vår blogg i dag.. :)

Anonym sa...

jaja, huvudsaken är att den var kul, sen vilken del som Fxa valde att bita i kan ju kvitta*s* Variation är bra*veta*

Ha en skön helg!

Skicka en kommentar