torsdag 12 februari 2009

Endorfiner

Det var dags för återbesök hos sjukgymnasten idag så Fixa fick vara med på husses jobb. Hunddagiset vill helst inte att man hämtar vovven innan de officiella hämtninsgstiderna. Fixa skötte sig exemplariskt på "jobbet" och var med på husses kundmöte, vilket hon sov sig genom.

 
Kontorshund arbetar under ett kundmöte.


Husse och Fixa plockade upp matte på Drottningtorget och så åkte vi iväg till Annika Falkenberg i Kållered. Vi har ju masserat Fixa under en månad enligt Annikas instruktioner och var spända på om Annika skulle tycka att det var skillnad sedan vi träffades senast. Vi tycker ju själva att det hänt saker med Fixas kropp och det tyckte Annika också. Idag kunde Annika genomföra en annan behandling än mot förra gången. Idag kunde Annika arbeta rejält med musklerna samtidigt som Fixa slappnade av totalt. Fixa var så hög på endorfiner att hon sov en stund när Annika var klar och när hon vaknade så hade hon ingen styrsel i kroppen, Fixa var "höghushög" på endorfiner och oxytoxiner.

Nu är det en trött hund som tar igen sig efter behandlingen och  sover i favoritfotöljen.

Ha det bäst!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att massagen har givit sån bra effekt på Fixa.
Jag tränar Ennio här hemma. Men det ni lärt er verkar så bra.
ska nog se om det finns något liknande här hos oss, tror det skulle hjälpa Ennio eftersom han har ont i sin rygg.
Ha en skön kväll!

Anonym sa...

Ja, det låter som en underbart skön träning för en hund!! :) Hur går det med husses rygg då? Ryggskott var det ju ganska nyss..

Anonym sa...

Härligt med massage! Fixa ser ut som Tudor på jobbet. Han ligger också mest ihoprullad och sover. Tack för mail! Jag återkommer snart med Frankriketiips! Trevlig helg!

Unknown sa...

Skönt med massage, förstår att Fixa mår som en prinsessa efteråt. Håller med, kundmöten är nog som sömnpiller :) och jobb blir man bara trött av. Jag har ett tryck på en Wettex i butiken: Jobb är nog bra men det tar bort så förbaskat mycket tid.
Glad Alla hjärtans dag i morgon!

Anonym sa...

Va mysigt att kunn ta med Fixa till jobbet och va bra att massagen ger resultat.

Anonym sa...

Nämen gud så fräckt!!!! Att hon blev så påverkad*s* Det är inte husse som kört för hårt med henne på jobbet?*flinar*

Kram

Skicka en kommentar