lördag 21 februari 2009

Fixa och Kiwi

Grattis till Fixas faster Irma som väntar valpar!! Matte fick var med på ultraljudet tidigare i veckan och det var spännande. Det blev även tid för hundgos med Irma och Lova och hundprat med Madelene. Tack för att jag fick följa med!
Igår kväll hade matte en slapparkväll hemma. Först åkte matte till bensinmacken och hämtade ut ett paket med hundgrejer, men Fixa var inte hemma så hon får prova hundsakerna en annan dag. Matte köpte även med dricka till sig själv och jumjum supergod glass med chokladfiskar i. Glassen är dyr men så god och vare sig Fixa eller husse var hemma så då passade matte på :) Fixa fick nämligen följa med en av sina dagisfröknar, som bor inåt landet till, hem igår och sova över. Matte har jobbat idag och husse var inte hemma så då var det väldigt bra att att Fixa fick vara hos dagisfröken och få leka med Kiwi som Fixa gillar. Kiwi är en fin Saluki tjej och dessa två tjejer har busat och haft kul ute i snön idag :D För nu har vi snö även i Göteborgsområdet och framförallt några mil längre in i landet. Sent på eftermiddagen, hade matte jobbat klart och åkte för att hämta Fixa. Ju länge in i landet som matte kom, desto mer vintrigt och mer snö blev det, både på vägen och runt omkring. Fixa hade haft det jättebra hos fröken och Kiwi och busat och haft kul flera timmar ute i snön idag. Tyvärr finns det inga bilder men om ni tänker er en ljus, långbent och smäcker hundtjej som busar med vår goa bruna brownietjej så förstår ni nog att det säkert såg helt underbart ut och att hundarna hade gôrskôj:D Fixa sov hela vägen hem och myser nu i en fotölj.
Husse han är på vift på andra sidan Nordsjön, på fotbolls- och rugbyresa och verkar att ha det bra. Ikväll skall Fixa få prova på frystorkad lever som var med i paketet som matte hämtade ut. Smaskigt för en hund och matte hon går och phiskar....;)
Ha en trevlig lördagskväll allihopa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan se det framför Fixa måste ha haft :0)
Va bra att ni oxå har snö nu så ni kan ut o busa, hälsar grabbarna.
Det snöar här oxå, nu får det räcka säger jag, vill ju ut o träna viltspår !
Ha en skön lördagkväll!

Anonym sa...

Men så underbart hon haft det då, eran goa bruna lilla Fixa. Saluki är vackra hundar, med stil och klass=o)
Kul att ni också fått lite snö, det var på tiden! Tack för lyck önskningarna=o)

Skicka en kommentar