söndag 28 december 2008

Gott Nytt År!

Fixa har varit på SPA idag, där ingick både bad, manikyr, pedikyr, fön och klippning. Ja, skall hon visa hur en Field Spaniel ser ut på MyDogs rastorg så tycker matte och husse att det kan vara roligt att visa upp en ren och nytrimmad Fixa och inte en vovve som luktar blä, är lerig och lortig. Husse skall även ställa Fixa på utställningen på måndagen. I alla fall så har Fixa nu hälften så tjocka öron som tidigare, nästan, väldigt vad det växer päls just på hennes öron. Fixa tyckte det var gott att bli ompysslad nästan hela tiden men husses nyinköpta dogtrimmer tyckte hon inte var helt jättemysig i öronen, den fungerade dock bättre på tassarna. Kom gärna och hälsa på oss på rastorget lördag och söndag förmiddag eller heja på oss på utställningen på måndag. Nu är det sista kvällen hemma för i år då vi åker bort över nyårshelgen.
Vi önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR 2009!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Vi önskar er en riktigt härlig helg på Käringön!! GOTT NYTT ÅR också såklart!!!!
Vi ses snart!! :D

Anonym sa...

Hehehehe, dåär fixa både lätt fotad och "på örat" nu då=o) Hade jag skullat upp till gtb så skulle jag absolut hängt på torget, hade varit kul att träffa er i verkligheten. Min son (p93) ska och spela Gothias inebandy turnering på helgen där, men jag får bli hemma och hålla ställningarna. Ha en härlig Nyår och lycka till på utställningen!
Kram

Unknown sa...

Fin jul ni har haft med Fixa. Önskar er ett riktigt Gott Nytt År och Fixa blir snyggast på rastorget!!! Kram från oss i Trosa

Anonym sa...

Ett riktigt Gott Nytt År från Lena & tussarna Charlie & Ennio.
Lycka till i Göteborg!

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR vill vi önska er och en riktigt god fortsättning på det nya året :0)

Leif sa...

Gott nytt år från oss i Umeå, spaandet, är skönt tycker Nelson. Fast om en sån där dogtrimmer väsnas mycket är det ingenting att ha ;-)

kingbrant sa...

Gott nytt år önskar Smilla med flock

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR Fixa, Elin och Per!
önskar Harriet, Mats, Moses och Noa

Skicka en kommentar