söndag 14 december 2008

Sammy och Messi fixade det!

Igår kväll låg Fixa och sov i soffan. Hon höll nog samtdigt på med telepati till Jultomten om sin önskelista, om man skall "Disneyfiera" henne ... och i fönstret lyste ljusstaken ... och endast husse var vaken ... nästan.
Husse tittade på spanska ligan i fotboll och matchen Bareclona-Real Madrid som spelades på "Camp Nou". Matcherna mellan dessa lag är mycket viktiga och kallas för "El Classico" enligt husse. I alla fall så var målvakten i Real Madrid mycket duktig och gjorde många räddningar och räddade bland annat en straff.
Men till slut kunde inte målisen stå emot och den jämna matchen avgjordes i andra halvlek av ........ Sammy och Messi!!!! Ja inte fieldkillarna Sammy och Messi, även om de är snygga och bra och tog med Fixa på simtur tidigare i år men, utan av Samuel Eto´o och Lionel Messi, som de snygga fieldkillarna är uppkallade efter. Så det finns flera kopplingar mellan hundvärlden och fotbollsvärlden med som ni märker ...

Sammy och Messi på färjan ut till Rörö.
Fixa och Sammy simmar.

Idag fick Fixa springa lös i skogen. Fixa hade fullt sjå att hålla ordning på sina tvåbenta som gick och gämde sig bakom träd och stenar. Efter ett tag hittade Fixa ett annat doftspår som hon följde, fram- och tillbaka. Husse och matte hade tävling i vem som kunde skrika högst samt vifta och gå ifrån Fixa. Fixa kom tillbaka efter en stund och var nästan fram men den goda lukten av rådjur (tror vi det var) är ju så god så när hon var nästan framme så vek hon av och det gjorde hon flera gånger. Inte ens husse var glad på Fixa som fick gå i koppel resten av promenaden. Vi passerade ett mycket fint hus och matte sa till husse:- du vet ju att jag inte gillar överraskningar men det här får du gärna överraska mig med*blink, blink* Ja, man kan ju alltid drömma men vi har det ganska bra med det mesta vi tre.
GRATTIS alla browneisar som blir 15 månader idag! Vanligtvis brukar ju brownies bli torra efter någon dag men inte Frostys alla fina valpar som blir bättre för varje dag.
Nu är det bara en vecka kvar innan vi har julledigt från jobb och dagis!
Ha en bra söndagkväll!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Visst de de kanonkillar... vovvarna alltså. Kan inte så mkt om fotboll, men har fattat att deras namne är väldigt duktiga inom sitt område.

Visst är Messi en tjusig och mysig kille, han är ju Doris tilltänkta cavalier till våren ;)

Ha det bra och hoppas du får din överraskning Elin!

Majsan och fieldgänget i Ulricehamn

Anonym sa...

Ja, fotboll ids jag ju inte titta på.. men fieldkillarna är snygga båda två! ;)
Fixa är så duktig i alla sammanhang - lite bus med husse och matte kan inte skada!! :D
Kanske en promenad på Rörö - man kommer inte så långt då.. så kan matte och husse känna sig tryggare..? Ja visst får man drömma om hus. Tittar ibland på Hemnet bara för kul! En hästgård på lagom avstånd från en trevlig stad hade inte varit fel det heller även om jag trivs på ön.. Lycka till med skolarbetet Elin och husse och Fixa får väl njuta på långa promenader under tiden?? :)

Anonym sa...

Lite Fixa bus på promenaden =) rådjur luktar gott.
Våran Ennio är döpt efter en fotbollsplan i Italien (tror jag det var)....äldsta sonen fick hitta på ett namn och han är lika tokig i fotboll som Fixas husse =)
Kram

Unknown sa...

Vår husse har också varit bänkad framför TV:n och fotbollen, jag har gjort pälsvård och pysslat med vovvarna :). Sandras syster heter Parma, jag undrar varför??? :) Grattis till 15 månader!!! Vad tiden går fort. Härlig sommarbild, bara 5 månader kvar...Hoppas ni får en bra fjärdeadventsvecka!

Anonym sa...

Fixa har ju visat sig vara en riktig stjärna i spåret så hon ville nog bara visa att hon kan själv!*s* Så fin sidan är!!! Härliga bilder på Sammi och Messi!
Kram

Skicka en kommentar